قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۲/۰۹ - ۱۵:۵۲
امیر عابدینی:

متقاضی خرید استقلال از مزایده کنار گذاشته شد

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس از کنار گذاشته شدن متقاضی خرید باشگاه استقلال از مزایده خرید سهام سرخابی‌ها خبر داد.

متقاضی خرید استقلال از مزایده کنار گذاشته شد

به گزارش سراج24، امیر عابدینی در حاشیه مزایده سوم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در جمع خبرنگاران، ضمن بیان مطلب فوق گفت: چیزی که می‌توانم بگویم این است که امروز افتخار کنم و به آن ببالم حضور در جلسه بود که صداقت در گفتار و عمل را در این نشست دیدم.
 
وی افزود: هم اراده دولت و مجلس را در این نشست دیدیم. هیچگونه نقطه ابهامی در این مزایده ندیده ام و امیدوارم که آن کسی که قیمت بهتری بدهد، موفق باشد و این مبارک استقلال و پرسپولیس باشد.
 
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس همچنین گفت: پاکت‌ها با حساب و کتاب باز شد و آن کسی که اسنادش مخدوش باشد، قابل قبول نیست. من می‌توانم بگویم یکی از پاکت‌ها نباید باز می‌شد ولی دوستان گفتند که پول را واریز نکرده‌اند. در واقع از مزایده کنار گذاشته شده است.
 
 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••