قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۱/۲۲ - ۱۴:۵۵
سراج24 گزارش می دهد؛

سوار بر «تاکسی» ضدانقلاب و بی توجه به قانون/ گویا هنوز هم از مادر زاییده نشده است؟/ حاشیه پررنگ تر از فجر در برلین

در این میان فیلمی از جعفر پناهی که با محرومیت 20 ساله اش نباید فیلمسازی کند در مقابل چشمان مسئولان سینمایی کشور به جشنواره برلین می رودو به خاطر سیاه نمایی های جدی اش در «تاکسی» مورد تقدیر رسانه ها و شخصیتهای ضدانقلاب قرار گرفته است.

سوار بر «تاکسی» ضدانقلاب و بی توجه به قانون/ گویا هنوز هم از مادر زاییده نشده است؟/  حاشیه پررنگ تر از فجر در برلین

به گزارش خبرنگار فرهنگی سراج24، سی و سومین جشنواره فیلم فجر در شرایطی رو به اتمام است که حاشیه های شصت و پنجمین جشنواره برلین تازه تازه دامن مدیران سینمایی را گرفته است.

اختتامیه جشنواره فیلم فجر برگزار خواهد شد و با فیلم های متوسطی که روی پرده رفته اند، انتظار انتخاب شدن فیلم خوبی نمی رود.

در این میان فیلمی از جعفر پناهی که با محرومیت 20 ساله اش نباید فیلمسازی کند در مقابل چشمان مسئولان سینمایی کشور به جشنواره برلین می رودو به خاطر سیاه نمایی های جدی اش در «تاکسی» مورد تقدیر رسانه ها و شخصیتهای ضدانقلاب قرار گرفته است.

رویترز «تاکسی» را ادامه مبارزه جعفر پناهی با مقامات جمهوری اسلامی خوانده است.این فیلم که به شدت مورد تمجید رسانه های غربی قرار گرفته است، توسط رسانه های ضد انقلاب و جشنواره ای های برلین فیلمی که مستحق گرفتن خر س طلا یا خرس نقره ای است عنوان می شود.

این مسئله تاجایی پیش رفت که حتی رییس جشنواره برلین هم در اظهار نظری گفت: پافشاری پناهی علی رغم ممنوعیت ها ستودنی است.

جعفر پناهی مجرم امنیتی است که در ایران بازداشت شده است و به خاطر اقدام علیه امنیت ملی محکوم نیز گردیده است، اما چندی پیش در سفارت یونان مورد تقدیر مقامات غربی قرار می گیرد و حالا هم فیلم بدون مجوزش در صدد گرفتن خرس نقره ای یا طلایی است، اگرچه به لحاظ حرفه ای فاقد این قابلیت است.

اگرچه کارگردانان غربی به این مسئله اعتراض کرده اند و گفته اند که جشنواره برلین کاملا سیاسی برخورد می کند، اما ضد انقلاب تلاش می کند  که این فیلم که کاملا به سیاه نمایی علیه ایران پرداخته است، جایزه بگیرد.

در این میان مواجهه سازمان سینمایی و وزارت ارشاد با این فیلم سیاه نما و با جشنواره برلین، متناقض به نظر می رسد.

اگرچه گفته می شود حجت الله ایوبی در نامه ای به رییس جشنواره برلین گله کرده است، اما به گطازش یکی از سایت های سینمایی آرش امینی مدیر کل امور بین الملل سازمان سینمایی که این روزها در برلین آلمان حضور داشته و چتر سینمای ایران و غرفه های عرضه آثار ایرانی در این رویداد اروپایی را مدیریت می کند از نامه گلایه آمیز ایوبی اظهار بی اطلاعی نموده است.

به نظر می رسد درروزهایی که جشنواره فجر در حال برگزاری است و فیلمی «سیاه» به نمایندگی از ایران و به شکلی غیرقانونی در جشنواره برلین که سابقه بی احترامی های فراوان به جمهوری اسلامی را در کارنامه دارد، حاشیه های جدی تر از متنی در رسانه های ضد انقلاب و مهم تر از جشنواره فجر مطرح می شود.

حاشیه هایی که نمی توان آن را نتیجه مدیریت انتظامی بر سازمان سینمایی ندانست. زمانی که کارگردانی صریحا می گوید: «از مادر زاییده نشده است که نگذارد من فیلم بسازد» و رییس سازمان سینمایی سر فرود می آورد باید انتظار این بی قانونی بزرگ را داشت.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••