۱۳۴۸/۱۰/۱۱ - ۰۳:۳۰

ماهی شور و دودی نخورید!

مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: به هیچ وجه مصرف ماهی دودی و شور را توصیه نمی‌کنم.

ماهی شور و دودی نخورید!
به گزارش "سراج24"، به نقل از ایسنا، دکتر علی معافی بشری با اشاره به اینکه تعداد زیادی مکان‌های زیرزمینی برای دودی کردن و شور کردن ماهی در استان وجود دارد، گفت: در حال حاضر فقط دو سایت از اداره کل دامپزشکی گیلان مجوز دودی کردن و شور کردن ماهی را اخذ کرده‌اند و بقیه مکان‌ها غیر مجاز و غیر بهداشتی هستند. وی افزود: بارها و بارها برای جمع آوری ماهی‌های دودی و شور در بازار رشت به دلیل مضر بودن آنها اقدام شده، اما نتیجه‌ای نگرفتیم و دوباره فروشندگان این محصولات، بساط خود را پهن می‌کنند. دکتر بشری با بیان این مطلب که اغلب ماهی‌هایی که به صورت تازه فروخته نمی‌شوند و بر روی دست فروشندگان می‌مانند برای شور کردن و دودی کردن مورد استفاده قرار می‌گیرند، گفت: به همین دلیل است که استفاده از این ماهی‌ها اصلا توصیه نمی‌شود. وی ادامه داد: استفاده از نمک زیاد و چو‌ب‌های نا‌معلوم برای دودی کردن از جمله دلایلی است که خاصیت سرطانی به ماهی‌های شور و دودی می‌دهند. مدیر‌کل دامپزشکی گیلان تصریح کرد: تنها راه از بین بردن بساط فروش ماهی‌های شور و دودی این است که مردم از خرید آن‌ها خودداری کنند تا به تدریج مصرف این محصولات از سفره گیلانی‌ها برچیده شود.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••