قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۸/۰۴ - ۱۴:۵۳

درخواست تجمع‌ علیه اسید پاشی نداشتیم

درخواست تجمع اعتراضی به اسید پاشی نداشته ایم و هر تجمعی در استان تهران اگر بخواهد شکل بگیرد، باید مراحل قانونی خود را طی کرده و با دریافت مجوز قانونی از وزارت کشور و یا فرمانداری اقدام به تجمع کند.

درخواست تجمع‌ علیه اسید پاشی نداشتیم

به گزارش سراج24: ،سید حسین هاشمی، ‌ استاندار تهران در واکنش به تحرک برخی مبنی بر تجمع مردمی در اعتراض به حوادث ناگوار اسیدپاشی در اصفهان اظهار داشت: هر تجمعی در استان تهران بخواهد شکل بگیرد، باید مراحل قانونی خود را طی کرده و با دریافت مجوز قانونی از وزارت کشور و یا فرمانداری باشد.

مقام عالی دولت در استان تهران گفت: برای هر حرکت اجتماعی و سیاسی چه از جانب تشکل های مردم نهاد و چه از جانب احزاب سیاسی مجوز تعلق گیرد ولی باید روال قانونی را در هر صورت مدنظر قرار داد.

استاندار تهران تصریح کرد: تا کنون هیچ درخواستی برای مجوز به فرمانداری تهران ارسال نشده و این تجمع برای دولت موضوعیت قانونی ندارد. با این همه ما حرکات غیرانسانی نظیر اسید پاشی را به شدت محکوم می کنیم و دستگاه امنیتی و قضایی نیز تمام تلاش خود را برای برخورد جدی با این مسئله به کار بسته است.

 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۹
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••