۱۳۹۳/۰۷/۲۲ - ۲۰:۳۰

واکنش وزارت خارجه به اظهارات مقام بحرینی

یک مقام آگاه در وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به مطالب منتشره از سوی وزیر خارجه بحرین اظهار داشت: این اظهارات در حقیقت فرافکنی مقام بحرینی نسبت به اتهاماتی است که خود مصداق آن هستند.

به گزارش سراج24، این مقام آگاه افزود: چنین اظهاراتی ناشی از آن است که امروزه حتی کشورهای متحد و دوست این کشورها نیز صراحتاً به نقش برخی از اعضاء ائتلاف دیرهنگام ضد داعش در بوجود آوردن و تقویت این گروه تروریستی اذعان دارند.

این مقام خاطرنشان ساخت: حضور نمایشی برخی از کشورها در ائتلاف ضد داعش این توهم را برای این کشورها بوجود آورده است که حقیقتاً آنها داعیه دار مبارزه با تروریسم هستند و گمان می کنند که افکار عمومی جهانی از یاد خواهد برد که در داخل این کشورها چه مناسبات ظالمانه ای با کمک نیروهای اشغالگر خارجی علیه مردم کشورشان در جریان است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••