به گزارش «سراج24»، بنا بر اخبار منتشر شده در روزهای اخیر قرار بود تا مولوی عبدالحمیدی امام جمعه اهل سنت زاهدان در جریان سفر استانی رییس جمهور به استان سیستان و بلوچستان به ایراد سخنرانی بپردازد.
بر همین اساس، یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار فارس گفت: سخنرانی مولوی عبدالحمید (امام جمعه اهل سنت زاهدان) به هنگام سخنرانی رئیسجمهور در شهر زاهدان لغو شده است.
وی افزود: پیش از این به اصرار استاندار بنا بود تا مولوی عبدالحمید پیش از سخنرانی رئیسجمهور در ورزشگاه زاهدان سخنرانی داشته باشد که این برنامه لغو و تنها استاندار سیستان و بلوچستان و نماینده ولیفقیه در استان در این مراسم سخنرانی خواهند کرد./فارس
قیمت سکه و ارز
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مطالب استانها
•••
•••
•••
•••
•••
سخنرانی مولوی عبدالحمید در سفر رئیسجمهور به زاهدان لغو شد
سخنرانی مولوی عبدالحمید پیش از سخنان رئیسجمهور در زاهدان لغو شده و در این مراسم تنها استاندار سیستان و بلوچستان و نماینده ولیفقیه در استان سخنرانی خواهند داشت.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••



