به گزارش سراج24 حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در نخستین روز بهار 1393 در راستای آیین کهن ایرانیان به دید وبازدید رفت و دیدار عیدانه خود را با حضور در جمع نوزادان و کودکان شیرخوارگاه شبیر و مجتمع خدمات بهزیستی در محدوده میدان خراسان و خیابان 17 شهریور در تهران آغاز کرد.
در این دیدار عیدانه، ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حسین فریدون دستیار ویژه رئیسجمهور، سیدحسین هاشمی استاندار تهران و رئیس سازمان بهزیستی حضور داشتند.
در جریان این بازدید عیدانه، مسئولان شیرخوارگاه شبیر به ارائه توضیحاتی از وضعیت این شیرخوارگاه پرداختند و رئیسجمهور نیز به کودکان هدایایی را اهدا کرد.
مجتمع خدمات بهزیستی و شیرخوارگاه شبیر از سال 1338 با هدف نگهداری از کودکان بیسرپرست تأسیس شده و در حال حاضر این مرکز متولی نگهداری از 106 نوزاد و کودک خردسال تا سن 6 سال است.



