
به گزارش « سراج24 »، اساس دین اسلام با عاشورا پیوند خورده و به برکت آن باقی است. آنچه موجب بروز چنین فداکاری و شجاعتی از سوی سیدالشهدا (علیه السلام) شد، ریشه در معنویت، اخلاص، شجاعت، بصیرت و در یک کلمه، انسان کامل بودن آن حضرت داشت.
عاشورا حاوی درسها و عبرتهای فراوانی است و بر هر مسلمان و ملت مسلمانی لازم است تا این درسها را فراگیرد. در نهضت عاشورا و همچنین در بررسی تاریخی حوادث 50 سال اول تاریخ اسلامی، نقش خواص، خصوصاً خواص جبهه حق نقشی مهم و عبرتآموز است، بیماری و آفت بیبصیرتی و از آن مهمتر دنیاطلبی آسیبی است که همانطور که منجر به شهادت اهلبیت پیامبراکرم (صلی الله علیه وآله) شد در هر زمان میتواند به انحطاط جامعه اسلامی و حاکم شدن دوباره یزیدهای زمان شود؛ لذا هر ملتی اگر بخواهد راه آزادیخواهی و استقلال را طی کند، باید از راه و مسلک اصحاب عاشورا الگو بگیرد، همانطور که ملت مسلمان ایران در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس هشت ساله در برابر مستکبران راه امام حسین(علیه السلام) را در پیش گرفت و عزّت و استقلال خویش را حفظ کرد.
کتاب «فرات حیات» گزیدهای از بیانات امام خمینی درباره عزاداری و اهمیت آن، بیانات مقام معظم رهبری و رسالهای از علامه طباطبایی درباره نهضت سیدالشهدا (علیه السلام) و پرسشها و پاسخهایی ویژه ایام محرم است.
کتاب «فرات حیات» در 246 صفحه، دو رنگ و قطع رقعی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شده است./فارس