قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۸/۱۹ - ۰۹:۳۹
استیلی در فارسی‌وان چه می‌کند؟

کار خلاف قانون سرمربی سابق پرسپولیس +عکس

خاطره‌ای نقل کرد از روزی که برای بازی در یک فیلم سینمایی قرار بوده مقابل فاطمه معتمدآریا بازی کند که به اعتراف خودش خجالت کشیده توی چشمش نگاه کند و بازی‌اش خراب شده است.

کار خلاف قانون سرمربی سابق پرسپولیس +عکس

به گزارش سراج24،  دیشب حمید استیلی در برنامه چندشنبه‌ها با سینا روبه‌روی مجری متلک‌اداز فارسی‌وان قرار گرفت. او اولین ایرانی این سوی آبی بود که در این برنامه جدید حاضر می‌شد. البته مجری در آخر مصاحبه اعتراف کرد که از استیلی نتوانسته چیزی دربیاورد. استیلی معمولا بسیار محافظه‌کارانه صحبت می‌کند. البته نکته این‌جاست که طبق بخشنامه‌های سال‌های اخیر حضور ایرانیان در شبکه‌های ماهواره‌ای خارج از کشور ممنوع است و معمولا با افراد برخورد صورت می‌گیرد.

استیلی در این برنامه درباره هنر بازیگری پژمان جمشیدی تعریف کرد و خاطره‌ای نقل کرد از روزی که برای بازی در یک فیلم سینمایی قرار بوده مقابل فاطمه معتمدآریا بازی کند که به اعتراف خودش خجالت کشیده توی چشمش نگاه کند و بازی‌اش خراب شده.

چندی پیش هم شبکه یک برنامه ای با موضوع دهه کرامت و روز دختر با نام ” فیروزه ” پخش کرد که در این برنامه میهمانان زیادی دعوت شدند. در بخشی از این برنامه حمید استیلی به همراه دو دخترش شرکت کرده بود که دختر کوچک استیلی صحبتی کرد که جنجال ساز شد و بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. استیلی در این خصوص گفت: هرگز به دخترانم یاد نداده ام که دروغ بگویند و طبق اصولی که تربیت شده اند در تلویزیونی صحبت کردند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••