
مسعود اطیابی کارگردان و تهیه کننده فیلم های سینمایی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی «سراج24»، سینمای دفاع مقدس را یکی از پربیننده ترین ژانر های سینمایی دانست و گفت:مخاطب فیلم های دفاع مقدس بسیار زیاد است و قطعا همیشه مخاطب خود را دارد و اگر به موضوعات دفاع مقدس دقت شود و سوژه های درستی انتخاب شود هیچ گاه از رونق نمی افتد.
وی در ادامه افزود : فیلم های دفاع مقدس اگر در حین فیلمنامه نویسی و پردازش آن دقت و حمایت شود به نظر بنده یکی از پربیننده ترین ژانرهای سینمایی به شمار می رود و همیشه می تواند پر مخاطب باشد.
این کارگردان سینما در ادامه خاطر نشان کرد: پر بیننده بودن و مخاطب داشتن این قبیل فیلم ها بستگی به فیلم ساز و فیلم نامه دارد که چگونه فیلم را روایت کند.
مسعود اطیابی در مورد وزیر جدید و توقعات سینما گران از وی گفت: توقع خاصی از کسی ندارم ولی به هر حال سینمای کشور باید مورد حمایت قرار بگیرد با وضعیت اقتصادی حاکم باید یک نگاه عام به همه فیلم ساز ها شود تا تهیه کنندگان بتوانند با خیالی آسوده فیلم های ارزشمند تولید کنند باید کیفیت تولیدات بدون توجه به مناسبات سازندگان فیلم مورد حمایت قرار بگیرد .
اگر وزیر ارشاد در برنامه خود راه اندازی خانه سینما را دارد باید اعتدال را رعایت کند و اگر بخواد به سمت گروه خاصی بغلطد دچار مشکلات بیشتری می شویم و اختلافات تشدید می شود امروز نیاز به میانه روی داریم باید با احتیاط رفتارکنیم و مانع اختلاف افکنی شویم.