۱۳۹۲/۰۳/۲۲ - ۱۰:۵۹
گزارش ویژه «سراج24» از بازار میوه و تره‌بار؛

قیمت‌های نجومی میوه‌ها/ وزارت صنعت، معدن و تجارت کنترل بازار را رها کرده است

با وجود آغاز فصل‌های پر بار میوه و آمدن میوه‌های نوبرانه به بازار، اما همچنان قیمت میوه ها بالا و نجومی است و وزارت صنعت، معدن و تجارت کنترل بازار را رها کرده است.

قیمت‌های نجومی میوه‌ها/  وزارت صنعت، معدن و تجارت کنترل بازار را رها کرده است
به گزارش «سراج24»، از ابتدای امسال قیمت‌های جدیدی در میوه‌ فروش‌ها به چشم می‌خورد که حتی خود میوه‌ها نیز فکر نمی کردند زمانی اینقدر  با ارزش شوند.
این افزایش قیمت‌ها به دلیل تعطیلی برخی انبارها و سردخانه‌ها و همچنین سودجویی دلالان اتفاق افتاد.
پیش بینی کارشناسان این بود که با ورود میوه‌های نوبرانه، قیمت‌ها کنترل شده و فروکش کند، اما نه تنها این اتفاق نیافتاد بلکه قیمت‌های نجومی نیز روی کار آمد.
گوجه سبزکیلویی 18 هزار تومان، توت‌فرنگی 16 هزار تومان، زردآلوی 13 هزار تومان، هندوانه 8000 تومان، گیلاس 12000 تومان و.... نرخ‌هایی است که هم‌اکنون بر روی میوه‌ها دیده می‌شود.
به نظر می‌رسد در روزهای پایانی دولت دهم دیگر همتی برای کنترل بازار از سو وزارت صنعت، معدن و تجارت نیست و بازار میوه به حال خود رها شده است تا دلالان و سودجویان هر چه می‌خواهند بکنند و تا جایی که می‌توانند جیب مردم را خالی کنند.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••