قیمت سکه و ارز
۱۴۰۵/۰۱/۲۴ - ۱۷:۱۸

هزینه ۲۲ میلیارد پوندی اروپا در پی تجاوز آمریکایی-صهیونی به ایران

رئیس کمیسیون اروپا با اشاره به تبعات سنگین اقتصادی جنگ تجاوزکارانه علیه ایران تصریح کرد که این بحران تنها در ۴۴ روز، بیش از ۲۲ میلیارد یورو به هزینه واردات سوخت‌های فسیلی اروپا افزوده، بی‌آنکه حتی «یک مولکول» انرژی بیشتر نصیب این قاره شده باشد.

هزینه ۲۲ میلیارد پوندی اروپا در پی تجاوز آمریکایی-صهیونی به ایران

به گزارش سراج24؛ اورزولا فون‌درلاین روز دوشنبه در نشست توجیهی اتحادیه اروپا درباره پیامدهای اقتصادی بحران خاورمیانه گفت: «در طول ۴۴ روز گذشته، صورتحساب واردات سوخت‌های فسیلی ما بیش از ۲۲ میلیارد یورو افزایش یافته است؛ ۴۴ روز، ۲۲ میلیارد یورو، بدون حتی یک مولکول انرژی بیشتر.» وی تأکید کرد که این ارقام نشان‌دهنده «تأثیر عظیم» بحران بر اقتصاد اروپا است و حتی در صورت توقف فوری درگیری‌ها، اختلال در تأمین انرژی از منطقه خلیج فارس برای مدتی ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه با اشاره به تحولات سیاسی و دیپلماتیک اخیر افزود که اعلام آتش‌بس در روزهای گذشته نشانه‌ای از کاهش موقت تنش‌ها بوده است، هرچند این وضعیت همچنان شکننده باقی مانده است. فون‌درلاین در همین زمینه از نقش پاکستان در تسهیل این روند قدردانی کرد، اما در عین حال اذعان داشت که مذاکرات متوقف شده و آینده آن همچنان نامشخص است.

فون‌درلاین همچنین نسبت به گسترش دامنه درگیری‌ها هشدار داد و گفت که تداوم حملات به لبنان می‌تواند کل روند دیپلماتیک را با خطر انحراف مواجه کند. وی با بیان اینکه اتحادیه اروپا در حال بسیج منابع امدادی برای کمک فوری به مردم لبنان است، تصریح کرد که «هیچ میزان کمکی نمی‌تواند جایگزین امنیت ناشی از یک صلح پایدار شود.»

وی با تأکید بر اینکه «امنیت تجزیه‌ناپذیر است» افزود: «نمی‌توان در خاورمیانه یا منطقه خلیج فارس ثبات داشت، در حالی که لبنان در آتش می‌سوزد.» رئیس کمیسیون اروپا از همه طرف‌ها خواست به حاکمیت لبنان احترام بگذارند و به‌طور کامل به درگیری‌ها پایان دهند.

ایالات متحده پس از آنکه در تحقق اهداف ادعایی خود در میدان ناکام ماند، ناگزیر به اعلام آتش‌بس شد. در پی این تحول، مذاکراتی با میانجی‌گری پاکستان برای دستیابی به توافق صلح در اسلام‌آباد برگزار شد، اما این گفت‌وگوها نیز به‌دلیل زیاده‌خواهی آمریکا و نقض مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، از جمله در پی تداوم حملات به لبنان، به نتیجه نرسید.

جمهوری اسلامی ایران با حضور فعال، مسئولانه و مبتنی بر رویکرد دیپلماتیک در مذاکرات اسلام‌آباد، بار دیگر اراده جدی و عملی خود را برای دستیابی به صلحی پایدار و عادلانه به نمایش گذاشت. ایران همواره تأکید کرده است که برای رسیدن به توافقی پایدار و قابل اعتماد که منافع کشور را تأمین کند و مانع از سوءاستفاده‌های احتمالی در آینده شود، آمادگی دارد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۶
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••