۱۴۰۴/۱۲/۰۶ - ۱۴:۴۵

راه‌اندازی کارگاه‌های هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای کهگیلویه وبویراحمد از راه‌اندازی و تجهیز کارگاه‌های تخصصی هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال و مهارت‌های کسب و کار در مرکز اطلاعات و ارتباطات این استان خبر داد و گفت: در ۹ ماهه نخست سال جاری ۹ هزار و ۹۰۰ نفر در قالب ۱۵ گروه هدف، آموزش‌های مهارتی را فرا گرفتند.

راه‌اندازی کارگاه‌های هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش سراج24؛ فاطمه اسدی سه‌شنبه شب در سومین جلسه کارگروه توسعه مهارت استان اظهار داشت: این کارگاه‌ها با هدف توسعه آموزش‌های بازارمحور و ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای متناسب با نیاز‌های اقتصادی راه‌اندازی شده است.

وی بیان کرد: تاکنون ۴۹۵ نفر در استان در زمینه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال آموزش دیده‌اند که این دوره‌ها شامل مباحثی مانند هوش مصنوعی، اقتصاد دیجیتال، زبان انگلیسی، بوم‌گردی و دوخت لباس‌های محلی است.

اسدی با اشاره به همکاری سایر دستگاه‌ها برای برگزاری این دوره‌ها تصریح کرد: هدف اصلی، شناسایی نیاز‌های واقعی بازار کار و ارائه آموزش‌های متناسب با آن است تا علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، منبع درآمدزایی پایدار برای مردم ایجاد شود.

وی با تأکید بر ظرفیت‌های گردشگری استان گفت: آموزش‌های عملی و مهارتی ویژه فعالان بوم‌گردی، صنعت گردشگری و نمایشگاه‌های دائم در دستور کار قرار گرفته است تا فرصت‌های شغلی جدیدی برای اقشار مختلف فراهم شود.

اسدی توسعه دسترسی به آموزش‌های مهارتی را گامی در جهت تحقق عدالت آموزشی دانست و افزود: افزایش کمی و کیفی آموزش‌ها، توزیع متوازن تعهدات آموزشی و ارائه خدمات مهارتی به همه گروه‌های هدف از اولویت‌های اصلی این سازمان است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال تعداد مهارت‌آموزان استان به ۱۲ هزار نفر برسد که نقش مؤثری در ایجاد اشتغال برای جوانان خواهد داشت.

اسدی به تنوع رشته‌های آموزشی برگزار شده اشاره کرد و گفت: این دوره‌ها شامل رشته‌هایی مانند مکانیک، تعمیر لوازم خانگی، برق و الکترونیک، پرورش زنبور عسل، نصب پنل‌های خورشیدی، مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی، طراحی و دوخت، صنایع دستی و همچنین آموزش‌های مرتبط با گیاهان دارویی است.

وی گروه‌های هدف این آموزش‌ها را زندانیان، بهبودیافتگان کمپ‌های ترک اعتیاد، کودکان کار، دانش‌آموزان، دانشجویان، سربازان، جوانان جویای کار و دانشگاهیان اعلام کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کهگیلویه وبویراحمد نیز با تأکید بر نقش محوری آموزش در توسعه پایدار گفت: توسعه واقعی فقط با ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی محقق نمی‌شود، بلکه تحول در اندیشه و ارتقای کیفیت سرمایه انسانی، مهم‌ترین رکن پیشرفت جوامع است.

احسان عسکری افزود: مراکز آموزشی از جمله فنی و حرفه‌ای، دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش نقش اساسی در این مسیر ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت انطباق آموزش‌ها با نیاز‌های واقعی جامعه تصریح کرد: افزایش بهره‌وری در گرو هدفمند شدن آموزش‌ها و کاهش فاصله میان آموزش و اشتغال است.

عسکری از برنامه‌ریزی برای ارائه آموزش‌های مقدماتی و تخصصی به فعالان و مراکز گردشگری در آستانه سال جدید خبر داد و گفت: این اقدام به منظور ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایت‌مندی مسافران انجام می‌شود.

معاون استاندار با اشاره به توسعه آموزش‌های نوین مانند اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی، از همکاری با اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و دانشگاه‌ها برای ارائه آموزش‌های بازارمحور خبر داد.

وی تأکید کرد: توزیع متوازن امکانات و آموزش‌های مهارتی در همه شهرستان‌ها به‌ویژه مناطق کمتر برخوردار در دستور کار است تا عدالت آموزشی به صورت کامل محقق شود.

عسکری در پایان از برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های تخصصی میان فنی و حرفه‌ای و سازمان نظام مهندسی معدن و همچنین توسعه آموزش‌های مرتبط با گلخانه‌ها خبر داد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۰۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••