قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۲/۲۵ - ۱۳:۰۶
توسط انجمن تجسمی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس صورت می‌گیرد

تولید انیمیشن شهیدان محمد بروجردی و بهنام محمدی

مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت از ساخت انیمیشن‌هایی درباره شهیدان محمد بروجردی و بهنام محمدی به همت انجمن تجسمی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس خبر داد.

 تولید انیمیشن شهیدان محمد بروجردی و بهنام محمدی

 

 
به گزارش «سراج24»،  جواد جباری، مدیر عامل بنیاد فرهنگی روایت ، با اشاره به فعالیت‌های انجمن تجسمی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس؛ از زیرمجموعه‌های بنیاد فرهنگی روایت، گفت: یکی از فعالیت‌های شاخص این انجمن، تولید انیمیشن است و در دو سالی است که فعالیت‌های آن آغاز شده تولیدات خوبی داشته ‌اند.
 
وی افزود: به عنوان مثال طولانی‌ترین سریال انیمیشن کشور که در 104 قسمت با زمان 2080 دقیقه است در این کانون تولید شده است. محور اصلی این انیمیشن موضوع شکل‌گیری هسته‌های مقاومت و بسیج است که از قبل از انقلاب آغاز شده و تا امروز ادامه دارد. تقریباً یک چهارم این انیمیشن آماده شده است و مابقی آن هم در حال تولید است. این انیمیشن با عنوان "فرزندان آفتاب" ساخته می‌شود که فکر می‌کنم تا پایان امسال تولید همه قسمت‌های آن به اتمام برسد و پس از تصمیم‌گیری دوستان به نمایش درآید.
 
جباری اظهار کرد: انیمیشنی راجع به شهید بهنام محمدی، شهید نوجوان واقعه خرمشهر در دستور کار این انجمن قرار دارد. فیلمنامه آن نوشته و تقریبا تأیید شده است و اشکالات کوچکی دارد که در حال برطرف کردن آن هستند. همچنین در مورد شهید محمد بروجردی در نظر داریم انیمیشنی با سبک کمیک موشن کار کنیم.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••