به گزارش سراج24؛ بنیاد برکت طی سالهای اخیر با تمرکز بر ساخت و تجهیز مدارس در مناطق کمبرخوردار، به یکی از بازیگران اصلی تحقق عدالت آموزشی در کشور تبدیل شده است؛ اقدامی که علاوه بر بهبود زیرساختهای آموزشی، زمینه حضور و نقشآفرینی فعال خیرین در این حوزه را نیز تقویت کرده است.
بر اساس تفاهمنامه منعقدشده میان بنیاد برکت و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و با مشارکت جامعه خیرین مدرسهساز، مقرر شده است همکاریها با هدف تسریع در احداث مدارس جدید و ارتقای سطح کیفی فضاهای آموزشی استمرار یابد.
مطابق این تفاهمنامه، بنیاد برکت متعهد شده است با بهکارگیری ظرفیتهای اجرایی و حمایتی خود، روند مدرسهسازی در مناطق محروم را تقویت کرده و سهم مؤثری در پوشش نیازهای آموزشی این مناطق ایفا کند.
کفتنی است چندی پیش سه هزار و دهمین مدرسه برکت با حضور رئیس ستاد اجرائی فرمان امام(ره) و وزیر آموزش و پرورش در یکی از روستاهای لرستان افتتاح شد.
یادداشت
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
توئیت ها و ویراستی های برگزیده
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
مطالب استانها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
بنیاد برکت نشان «حامی مدرسهسازی سال ۱۴۰۴» را دریافت کرد
در پی نقشآفرینی مؤثر بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در توسعه مدرسهسازی و گسترش مشارکتهای مردمی در حوزه آموزش، مدیرعامل این بنیاد از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و جامعه خیرین مدرسهساز بهعنوان «حامی مدرسهسازی سال ۱۴۰۴» معرفی شد.
نظرات کاربران
پربازدیدترین ها
•••
•••
•••
•••
•••
•••
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۵:۴۳:۰۹
اذان ظهر ۱۲:۰۵:۵۴
اذان مغرب ۱۷:۱۹:۰۳
طلوع آفتاب ۰۷:۱۳:۰۶
غروب آفتاب ۱۶:۵۸:۴۷
نیمه شب ۲۳:۲۰:۵۸
قیمت سکه و ارز



