۱۴۰۴/۰۸/۲۵ - ۱۷:۱۰

حماس: رژیم صهیونیستی برخی اسرا را در زندان‌های خود مخفی کرده است

جنبش حماس با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی تعدادی از اسرای فلسطینی را در زندان‌های خود پنهان کرده است، این رژیم را مسئول جان همه اسرا دانست.

حماس: رژیم صهیونیستی برخی اسرا را در زندان‌های خود مخفی کرده است

به گزارش سراج24؛ به نقل از پایگاه خبری «العهد»، جنبش حماس تأکید کرد که پس از گذشت یک ماه تماس با رژیم صهیونیستی از طریق میانجی‌گران، مقاومت فهرست اسامی یک هزار و ۴۶۸ اسیر را که در جریان جنگ علیه نوار غزه به اسارت گرفته شدند، دریافت کرد.

این جنبش افزود: دفتر اطلاع‌رسانی اسرا تصمیم دارد فهرست این اسرا را از طریق پلتفرم‌های رسمی خود اعلام کند.

حماس تصریح کرد: رژیم اشغالگر مسئول کامل جان همه اسرا و بازداشت‌شدگان و هر گونه دستکاری در این فهرست است؛ این رژیم همچنان تعدادی از اسرا را در زندان‌های خود مخفی کرده و تا به این لحظه از افشای نام آن‌ها خودداری می‌کند.

در بیانیه حماس آمده است که این فهرست با نهادهای مربوطه مورد بررسی و تحقیق قرار گرفت و همه اسامی به جز ۱۱ مورد که در حال بررسی است، تأیید شد.

این جنبش همچنین خواستار اعمال فشار طرف‌های میانجی بر رژیم اشغالگر برای افشای نام همه اسرا و بازداشت‌شدگان و تضمین حقوق آن‌ها شد.

این نخستین بار است که حماس اعلام می‌کند که فهرست اسامی اسرای غزه را از رژیم صهیونیستی دریافت کرده و این تأخیر نیز به دلیل دستکاری اسامی و تعلل این رژیم در ارائه فهرست بوده است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم اسرائیل نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد: براساس توافق، نیروهای اسرائیلی در مناطق خاصی از نوار غزه مستقر خواهند ماند و رفت و آمد از جنوب به شمال نوار غزه از طریق خیابان الرشید و جاده صلاح الدین مجاز خواهد بود.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به کارشکنی در اجرایی شدن مفاد مرحله اول آتش بس و نقض مکرر آن ادامه می دهد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۹۵
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۵:۱۴:۱۳
اذان ظهر ۱۱:۴۹:۰۶
اذان مغرب ۱۷:۱۶:۰۵
طلوع آفتاب ۰۶:۴۱:۰۷
غروب آفتاب ۱۶:۵۶:۴۱
نیمه شب ۲۳:۰۵:۲۷
قیمت سکه و ارز