۱۴۰۴/۰۸/۱۹ - ۱۱:۱۵

شهادت مامور پلیس رامشیر در عملیات دستگیری سارقان مسلح

فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر گفت: یکی از ماموران پلیس رامشیر در جریان درگیری با سارقان مسلح، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهادت مامور پلیس رامشیر در عملیات دستگیری سارقان مسلح

به گزارش سراج24؛ سرهنگ فرهاد شاکرمی فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر اظهار کرد: بامداد امروز 19آبان‌ماه، ماموران انتظامی حین گشت‌زنی، 2 سارق مسلح را در حال سرقت سیم برق شناسایی کردند.

وی افزود: سارقان به محض مشاهده ماموران پلیس، اقدام به تیراندازی کردند که با تیراندازی متقابل، یکی از آن‌ها دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامشیر تصریح کرد: در این عملیات، ستوان یکم حجت‌اله ولی‌زاده بر اثر مجروحیت به درجه رفیع شهادت نائل آمد و یک سرباز نیز مجروح شد.

فرماندهی انتظامی استان خوزستان، شهادت این پلیس جان‌برکف را به محضر مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، کارکنان خدوم مجموعه انتظامی، خانواده‌ معظم وی و مردم شهیدپرور و انقلابی استان خوزستان تبریک و تسلیت عرض می کند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۹۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۵:۰۹:۰۵
اذان ظهر ۱۱:۴۸:۱۴
اذان مغرب ۱۷:۲۰:۰۳
طلوع آفتاب ۰۶:۳۵:۰۹
غروب آفتاب ۱۷:۰۰:۵۳
نیمه شب ۲۳:۰۴:۵۹
قیمت سکه و ارز