۱۴۰۴/۰۸/۰۹ - ۱۲:۰۵
در گفت گو با دبیر جشنواره شادبوم مطرح شد: 

پایان باشکوه جشنواره بزرگ «شادبوم» با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر

جشنواره بزرگ «شادبوم» پس از ۱۱ شب پیاپی هیجان، بازی و لبخند، در حالی به کار خود پایان داد که بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی و نزدیک به ۵۰ هزار خانواده در این رویداد فرهنگی–تفریحی شرکت کردند. این آمار بی‌سابقه، نشان‌دهنده علاقه مردم به فضاهای شاد، خانوادگی و مهیج است و شادبوم را به یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های فرهنگی–تفریحی پایتخت تبدیل کرد.

پایان باشکوه جشنواره بزرگ «شادبوم» با حضور بیش از ۲۰۰ هزار نفر

به گزارش سراج24؛ جشنواره بزرگ «شادبوم» پس از ۱۱ شب پیاپی هیجان، بازی و لبخند، در حالی به کار خود پایان داد که بیش از ۲۰۰ هزار نفر از شهروندان تهرانی و نزدیک به ۵۰ هزار خانواده در این رویداد فرهنگی–تفریحی شرکت کردند. این آمار بی‌سابقه، نشان‌دهنده علاقه مردم به فضاهای شاد، خانوادگی و مهیج است و شادبوم را به یکی از مهم‌ترین جشنواره‌های فرهنگی–تفریحی پایتخت تبدیل کرد.

محمد یقینی، دبیر جشنواره شادبوم، با اشاره به استقبال بی‌نظیر مخاطبان گفت:«شادبوم امسال فراتر از یک جشنواره بود؛ یک تجربه جمعی از شادی، همدلی و نشاط اجتماعی. در طول ۱۱ روز، مصلی تهران به بزرگ‌ترین زمین بازی شهر تبدیل شد؛ جایی که لبخند کودکان، انرژی خانواده‌ها و شور حضور مردم معنای تازه‌ای به واژه شادی بخشید.»

یقینی افزود:«در این جشنواره بیش از ۳۰ غرفه متنوع در حوزه‌های بازی‌های حرکتی، مهارتی، فکری، خانوادگی و هنری فعالیت داشتند. از والیبال غول‌آسا تا بازی‌های گروهی و چالش‌های حرکتی، از نقاشی شنی و واقعیت مجازی تا کافه بازی‌ها و غرفه‌های خلاق کودک؛ هر بخش با هدف تقویت مهارت، تعامل، خلاقیت و شادی طراحی شده بود تا کودکان و والدین لحظاتی ناب را تجربه کنند.»

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۹۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۵:۰۱:۲۶
اذان ظهر ۱۱:۴۷:۵۴
اذان مغرب ۱۷:۲۷:۴۶
طلوع آفتاب ۰۶:۲۶:۲۰
غروب آفتاب ۱۷:۰۸:۵۷
نیمه شب ۲۳:۰۵:۱۲
قیمت سکه و ارز