اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۴:۲۲:۱۰
اذان ظهر ۱۱:۵۹:۲۹
اذان مغرب ۱۸:۲۹:۳۸
طلوع آفتاب ۰۵:۴۶:۵۵
غروب آفتاب ۱۸:۱۱:۳۰
نیمه شب ۲۳:۱۶:۵۰
قیمت سکه و ارز
۱۴۰۴/۰۶/۲۴ - ۱۹:۲۹

پزشکیان: مجازات و پاسخگو کردن متجاوزان باید آغاز شود

رئیس جمهور پزشکیان عصر امروز دوشنبه در نشست سران کشورهای عربی _ اسلامی گفت: این تجاوز به دیپلماسی بیش از یک جنایت است، این یک اعلام علنی و بی‌شرمانه است که اکنون قدرت نظامی و نه قانون تعیین کننده است.

پزشکیان: مجازات و پاسخگو کردن متجاوزان باید آغاز شود

به گزارش سراج24؛ رئیس جمهور پزشکیان عصر امروز دوشنبه در نشست سران کشورهای عربی _ اسلامی با موضوع حمله رژیم صهیونیستی به قطر گفت:تجاوز گستاخانه ۹ سپتامبر ۲۰۲۵ قطر حمله‌ای از پیش برنامه‌ریزی شده توسط رژیم صهیونیستی بود که با هدف از بین بردن تلاش‌های دیپلماتیک برای پایان دادن به نسل کشی در غزه انجام شد.

رئیس جمهور تاکید کرد: این تجاوز به دیپلماسی بیش از یک جنایت استy این یک اعلام علنی و بی‌شرمانه است که اکنون قدرت نظامی و نه قانون تعیین کننده است. متاسفانه تروریست‌های حاکم بر تل آویو با مصونیت که پس از خیانتی مشابه به دیپلماسی در ژوئن ۲۰۲۵ و با آغاز جنگ تجاوزکارانه علیه مردم کشور من احساس کردند جری‌تر شدند. نباید جای هیچ شک و تردیدی باشد که حملات هفته گذشته به دوحه تروریسم محض بود. سندی بر اینکه رژیم تل‌آویو هرگونه محدودیت اخلاقی و قانونی را کنار گذاشته است.

پزشکیان افزود: اما بگذارید صریحاً درباره چگونگی رسیدن به این لحظه صحبت کنیم؛ این حمله از خلأ پدید نیامده است. نتیجه اجتناب ناپذیر دهه‌ها مصونیت رژیم صهیونیستی است که برخی قدرت‌های غربیان را ممکن ساختند. جهان ظرف مدت طولانی شاهد ساخت دژی از حمایت در اطراف این رژیم بوده است؛ حمایتی که آجر به آجر آن از طریق وتوهای آمریکا، توافق‌نامه‌های تجاری اروپایی و فلج نظام قضایی و بین‌المللی فراهم شده است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته غزه جنایات وحشتناک را تحمل کرده که وجدان بشریت را بسنجه گذاشته است؛ امروز غزه در آتش می‌سوزد. بیش از ۶۴ هزار فلسطینی در کمتر از دو سال به شهادت رسیدند. کودکان گرسنگی می‌کشند و در همان حال، جهان صرفاً به نظاره و ابراز محکومیت بسنده می‌کند.

وی مطرح کرد: دیوان بین‌المللی دادگستری حکم داده که اقدامات رژیم صهیونیستی نسل کشی محسوب می‌شود اما ماشین کشتار همچنان به کار خود ادامه میدهد و اکنون دامنه اش را به خاک قطر گسترش داده است.
رئیس جمهور تاکید کرد: عالیجنابان؛ باید مسیر خطرناکی را که با آن روبرو هستیم بشناسیم؛ رژیم صهیونیستی اکنون در سال ۲۰۲۵ چند کشور مسلمان را بمباران کرده است. هر حمله و تجاوز این رژیم به عنوان دفاع مشروع توجیه می‌شود و هر بار دو پهلوی‌گویی کشورهای غربی و حداکثر محکومیت‌های توخالی را به دنبال دارد.

ما همچنین باید از هم‌دستی نام ببریم که این جنایات را ممکن می‌سازد. هنگامی که یک رژیم یاغی تحت هر شرایط تسلیحات، تامین مالی و حمایت دیپلماتیک دریافت می‌کند، می‌آموزد که هیچ محدودیتی وجود ندارد.
وقتی وتو‌ها و استانداردهای دوگانه نظام بین‌الملل را فلج می‌کنند، مصونیت مانند پوسیدگی پخش می‌شود. تاریخ گناه حامیان این تجاوز را به یاد خواهد سپرد. ما به مردم فلسطین و به همه کسانی که به عدالت ایمان دارند، دو چیز بدهکاریم؛ صراحت کلام و اقدام.

از باب صراحت کلام باید گفت که جنایات رژیم صهیونیستی خطاهای موردی نیستند؛ آنها بخشی از دکترین تسلط پاکسازی و ایجاد ترس‌اند.
استراتژی پاکسازی قومی، توسعه طلبی و تجاوز که با همدستی آمریکا و برخی کشورهای غربی تقویت میشوند.
باید متجاوز را منزوی منزوی کنیم

اما از باب اقدام باید گفت که کلمات، نسل کشی را پایان نمیدهند. باید متجاوز را منزوی کنیم. تسلیحات و تامینات مالی او را قطع و رهبرانشان را در دادگاه‌های عدالت پاسخگو نماییم.
اما این اقدامات بدون وحدت کارآمد نخواهد بود. رژیم صهیونیستی روی رقابت‌ها و اولویت‌های متضاد ما حساب کردند؛ حمله به دوحه بسیاری از معادلات و تفکرات اشتباه را دگرگون ساخت و نشان داد که هیچ کشور عربی یا مسلمانی از تجاوز رژیم تل‌آویو در امان نیست.

فردا می‌تواند نوبت هر یک از پایتخت های عربی و اسلامی باشد.
رئیس جمهور ادامه داد: انتخاب روشن است؛ باید با هم متحد شویم، رسول خدا (ص) در فتح مکه سخنرانی فرمودند، اعلام نمودند: انما المسلمون اخوه، المسلم اخ المسلم و هم یدٌ واحد علی من سواة.
وی عنوان کرد: عالی‌جنابان، رژیم صهیونیستی و حامیانش بدانند: حمله به دوحه نشانه قدرت نبود، بلکه از سر ناامیدی و استیصال بود. رژیمی که به موقعیت خود اطمینان دارد، نیازی به بمباران مذاکره‌کنندگان ندارد. شما از هر خط قرمزی عبور کرده‌اید؛ هر منطق و قانونی را نادیده گرفته‌اید؛ هر اصل رفتار متمدنانه را نقض کرده‌اید؛ اما ناخواسته کار مهم دیگری هم کرده‌اید: اراده جمعی امت اسلامی را بیدار کرده‌اید. مظلوم‌نمایی و قربانی‌نمایی شما دیگر نخ‌نما و بی‌اثر شده است. جهان می‌بیند، ضبط می‌کند و به یاد می‌سپارد.

پزشکیان در پایان هشدار داد: رژیم صهیونیستی علیه حاکمیت، کرامت و آینده ما اعلان جنگ کرده است. ما در پاسخ اعلام می‌کنیم: ما مرعوب نخواهیم شد، متفرق نخواهیم شد، ساکت نخواهیم ماند. از خاکستر غزه، عدالت برخواهد خاست. از آوار ساختمان‌های تخریب شده در دوحه، بیروت، تهران، دمشق و صنعا، نظمی نو پدیدار خواهد شد؛ نظمی نه مبتنی بر ریاکاری، بلکه بر وحدت اسلامی، نه بر برتری‌جویی صهیونیستی، بلکه بر برادری و برابری انسانی. مَنْ سَمِعَ رجلا ینادی یا لَلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یجِبْهُ فَلَیسَ بِمُسْلِمٍ مَنْ أَصْبَحَ لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ باید مجازات و پاسخگو کردن متجاوزان آغاز شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••