اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۴:۲۱:۱۷
اذان ظهر ۱۱:۵۹:۵۰
اذان مغرب ۱۸:۳۱:۰۷
طلوع آفتاب ۰۵:۴۶:۱۰
غروب آفتاب ۱۸:۱۲:۵۸
نیمه شب ۲۳:۱۷:۰۷
قیمت سکه و ارز
۱۴۰۴/۰۶/۲۳ - ۰۹:۳۶

تظاهرات تاریخی مردم نیوزیلند در حمایت از غزه

هزاران نفر از مردم نیوزیلند با برگزاری راهپیمایی گسترده، حمایت خود را از ملت فلسطین اعلام کردند و از دولت خواستند تحریم‌هایی علیه اسرائیل به دلیل جنایت‌هایش در غزه اعمال کند.

تظاهرات تاریخی مردم نیوزیلند در حمایت از غزه

به گزارش سراج24؛ به گزارش رسانه‌های محلی، شهر اوکلاند نیوزیلند روز شنبه (به وقت محلی) شاهد تظاهراتی گسترده در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه بود. این راهپیمایی که «راهپیمایی انسانیت» نام گرفت، به گفته برگزارکنندگان بزرگ‌ترین تظاهرات تاریخ نیوزیلند در حمایت از فلسطین به شمار می‌رود.

بر اساس اعلام رادیو نیوزیلند (RNZ)، حدود ۲۰ هزار نفر در این راهپیمایی شرکت کردند. تظاهرات از میدان اوتیا آغاز شد و در پارک ویکتوریا به پایان رسید.شرکت‌کنندگان در این تجمع خواستار اعمال تحریم علیه اسرائیل شدند و دولت نیوزیلند را به اقدام فوری در برابر جنایت‌های رژیم تل‌آویو فراخواندند. آن‌ها همچنین بر ضرورت توقف فوری و بدون قید و شرط جنگ، پایان فوری محاصره غزه برای ورود کمک‌های انسانی و ازسرگیری فعالیت‌های آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تأکید کردند.

تظاهرات‌کنندگان با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین شعارهایی همچون «نسل‌کشی را عادی‌سازی نکنید» و «موضع بگیرید و از فلسطین حمایت کنید» سر دادند.

نادین مرتضی، سخنگوی گروه «آوتیاروا برای فلسطین» (آوتیاروا: نام بومی نیوزلند) در سخنانی در این مراسم گفت: «این بزرگ‌ترین راهپیمایی تاریخ نیوزیلند در حمایت از فلسطین است».

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••