۱۴۰۴/۰۵/۲۶ - ۱۱:۲۲

هواداران منچستر با پرچم ایران خواهان اخراج اسرائیل + ویدئو

هواداران منچستری در آغاز فصل جدید فوتبالی با برافراشتن پرچم ایران و فلسطین خواهان اخراج اسرائیل از فیفا شدند.

هواداران منچستر با پرچم ایران خواهان اخراج اسرائیل + ویدئو

به گزارش سراج24؛  این روزها نفرت از رژیم صهیونیستی به خاطر کشتار ورزشکاران فلسطینی در فوتبال اروپا به اوج رسیده در همین رابطه نشریه میرر امروز(یکشنبه) خبر داد که هواداران منچستری با در دست داشتن پرچم ایران و فلسطین خواهان «کارت قرمز فیفا به اسرائیل» شدند.

اسرائیل از آغاز جنگ علیه غزه ۵۰۲ فوتبالیست فلسطینی و در حمله به ایران ۴۳ ورزشکار کشورمان را به شهادت رسانده است.

هواداران فوتبال منچستری پیش از هم به خاطر حمایت تمام قد اریک کانتونا اسطوره باشگاه منچستر از مردم فلسطین حمایت کرده بودند.

نشریه انگلیسی می‌نویسد که در افتتاحیه فصل فوتبالی در شهر منچستر، معترضان با اشاره به کشتار فوتبالیست‌های فلسطینی در دو سال اخیر، ساخت ورزشگاه‌های اسرائیلی روی زمین‌های دزدیده شده کرانه باختری و دهه‌ها تخریب ورزش فلسطین و زیرساخت‌های ورزشی این کشور، خواستار اخراج اسرائیل از فیفا را شدند.

براساس گزارش سایت مقاطعه، حمایت از فلسطین و تعلیق اسرائیل در فوتبال انگلیس در حال تبدیل شدن به یک کمپین بزرگ است که چهره‌های سرشناسی مثل محمدصلاح، پپ گواردیولا و اریک کانتونا از آن حمایت می‌کنند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••