۱۴۰۴/۰۵/۲۱ - ۱۳:۰۶
بادامچیان:

پیروزی در جنگ ۱۲ روزه معادلات بین‌المللی پشت پرده را دگرگون کرد

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه پیروزی در جنگ ۱۲ روزه معادلات بین‌المللی پشت پرده را دگرگون کرد، گفت: این حرکت عظیم و همراهی همه اصحاب رسانه در این نبرد سرنوشت‌ساز پیامدهایی بسیار فراتر از پیروزی بر رژیم صهیونیستی و آمریکا به همراه داشته است.

پیروزی در جنگ ۱۲ روزه معادلات بین‌المللی پشت پرده را دگرگون کرد

به گزارش سراج24؛ اسدالله بادامچیان دوشنبه شب در نشست صمیمی با حضور اعضای شورای مرکزی و اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار در سخنانی با بیان اینکه امسال روز خبرنگار با توجه به دو موضوع بسیار مهم متمایز است، افزود: نخست حضور جدی رسانه‌ها در جریان جنگ پیروزمند ۱۲ روزه است که نقش بسیار موثری داشتند و اجازه ندادند حتی یک لحظه اطلاع‌رسانی رسانه ملی متوقف شود. این حرکت عظیم و همراهی همه اصحاب رسانه در این نبرد سرنوشت‌ساز پیامدهایی بسیار فراتر از پیروزی بر رژیم صهیونیستی و آمریکا داشته است.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه این پیروزی پیامدهای گسترده‌ای در کشورهای اسلامی و جهان داشته و معادلات بین‌المللی پشت پرده را دگرگون کرده است، عنوان کرد: در این مرحله، ملت، دولت، رهبری و اصحاب رسانه با وحدت الهی، اسلامی و ملی، ویژگی خاصی از خود نشان دادند که امسال روز خبرنگار ما از این پیروزی بزرگ بهره‌مند است.

بادامچیان همچنین به شهادت خبرنگاران در این جنگ اشاره کرد گفت: شهادت نعمتی الهی است که خسران ندارد و همواره برکت‌آور است. به گفته شهید مطهری، شهادت مانند تزریق خون تازه به جامعه است. امسال جهان رسانه و خبرنگاران ما از برکت شهادت عزیزان و خدمات جهاد فی‌سبیل‌الله برخوردارند و در مسیر تکامل حکمرانی اسلامی و امور ولایی و خبرنگاری قرار داریم.

رسانه‌ها توجه ویژه‌ به بیداری جهان در برابر جنایات صهیونیست‌ها داشته باشند

وی ادامه داد: رسانه‌های ما باید توجه ویژه‌ای به این تحول عظیم در امتداد انقلاب اسلامی و بیداری جهان در برابر جنایات وحشیانه و خائنانه رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و برخی کشورهای اروپایی داشته باشند.

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: نکته مهم این است که حتی رئیس جمهور آمریکا بعضا اقداماتی را انجام می دهد که گاهی به‌نظر دیوانه‌وار می‌آید. بنابراین، در سال جاری و سال‌های آینده تحولی ویژه و عظیم در پیش داریم و اصحاب رسانه و خبرنگاران باید وظایف خود را به بهترین شکل انجام دهند و از ملت عقب نمانند.

بادامچیان با بیان اینکه متأسفانه پس از جنگ ۱۲ روزه در برخی رسانه‌ها روش صحیح در تقویت انسجام ملی و ایجاد وحدت رعایت نشده که این امر با بیداری ملت، حضور گسترده و وحدت ملی و تحولات آینده، برای آنها آسیب‌زا خواهد بود، اظهار کرد: امیدوارم همه بتوانند با هم همراه شده و بازنگری جدی در عملکرد خود داشته باشند.

ما در حزب موتلفه با سلیقه‌های مختلف احساس یگانگی داریم و هرگز برخورد سلیقه‌ای نمی‌کنیم

رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: ما در حزب موتلفه با سلیقه‌های مختلف احساس یگانگی داریم و هرگز برخورد سلیقه‌ای نمی‌کنیم. من هم اکنون در مسئولیت دبیرکلی هستم و پیش از آن نیز همیشه در خدمت همه شما بوده‌ام.

بادامچیان تصریح کرد: پس از جنگ ۱۲ روزه، کشور ایران موقعیتی ویژه و منحصر به‌فرد در میان شبکه‌های مخفی سیاسی جهان پیدا کرده است. خبرنگاران و رسانه‌های ما باید به این نکته توجه داشته باشند اقداماتی که آقای ترامپ و دیگران انجام می‌دهند ناشی از نگرانی ویژه‌ای است که نسبت به این موقعیت دارند.

وی افزود: حزب موتلفه از سال ۱۳۴۱ در خدمت امام بود، در سال ۱۳۴۲ که رسمیت یافت و از سال ۱۳۶۷ که دوباره موجودیت خود را آغاز کرد، همواره بر اساس مقتضیات و شرایط زمان عمل کرده است. این حزب با همه دولت‌هایی که رأی اعتماد مردم را کسب کردند همراهی کرده و از این پس نیز همین رویکرد را ادامه خواهد داد.

دبیرکل حزب موتلفه: نقش اصحاب رسانه بی‌بدیل و شخصیت‌ساز است

محمدعلی امانی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی نیز طی سخنانی در این نشست با تأکید بر اهمیت نقش خبرنگاران، گفت: دوربین خبرنگاران باید برای مخاطبانشان فضاسازی کند و به اعتقاد من، نقش خبرنگار در محضر مسئولان باید انسان‌ساز باشد؛ یعنی سوالات خبرنگار باید زمینه‌ساز خلوص و صداقت مدیران تراز انقلاب باشد.

وی افزود: نقش اصحاب رسانه بسیار بی‌بدیل و شخصیت‌ساز است و آن‌ها می‌توانند مدیران تراز انقلاب اسلامی را به‌وجود بیاورند. این نقش مهمی است که شما اصحاب رسانه بر عهده دارید و بایستی قدر خودتان را بدانید.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی عنوان کرد: برای اهل تقوا کردن مسئولین، ابتدا خودمان نیازمند توسل و تقوا هستیم تا بتوانیم این نقش را به‌خوبی ایفا کنیم. با گفتار، قلم، و دوربین‌های خود باید تقواساز باشیم.

وی اظهار کرد: نکته کلیدی دیگر این است که دشمنان داخلی و خارجی، برای تضعیف و تخریب نظام از هیچ نقطه ضعفی نمی‌گذرند.

خبرنگار باید در برابر هجمه‌ها و فشارها، دانش کافی و هوشیاری داشته باشد

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با بیان اینکه شما اصحاب رسانه بارها عباراتی نظیر «امانت‌داری در نگارش خبر» و «صداقت در گزارش» را شنیده‌اید، گفت: حرکت مهم در حرفه خبرنگاری، هوشیاری و دانایی در انتقال خبر است خبرنگار باید در برابر هجمه‌ها و فشارها، هم دانش کافی و هم هوشیاری داشته باشد تا بتواند خبر را به صورت هوشمندانه، خلاقانه، هنرمندانه و زیرکانه به جامعه و مدیران کشور ارائه دهد و به آن‌ها آرامش و طمأنینه ببخشد.

امانی با بیان اینکه در دیدگاه حزب موتلفه اسلامی، خبرنگار نباید دغدغه معیشت داشته باشد، زیرا این موضوع بر استقلال حرفه‌ای او تأثیر منفی می‌گذارد، اضافه کرد: همچنین توجه به سلامت روان خبرنگاران بسیار مهم است، چراکه مواجهه مداوم با اخبار تلخ، فشارهای کاری و تهدیدات خارجی می‌تواند سلامت روانی آنها را به خطر بیندازد. بنابراین حمایت روانی و مشاوره‌ای برای خبرنگاران امری ضروری است.

زبان رسانه باید شان و کرامت انسانی را رعایت کند

وی با بیان اینکه معتقدیم زبان رسانه باید شان و کرامت انسانی را رعایت کند و مورد توجه قرار دهد، یادآور شد: هرچند تحول در رسانه و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی ضروری است، اما باید مراقب بود که فناوری جایگزین تعهد و مسئولیت‌های انسانی نشود.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: از دیگر نکات مهم، لزوم همبستگی صنفی میان خبرنگاران و ایجاد تشکل‌های قوی، مستقل و همدلانه برای دفاع از حقوق قانونی آن‌هاست. ما معتقدیم خبرنگاران باید در برابر فشارها از یکدیگر حمایت کنند و همراهی و همدلی داشته باشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••