۱۴۰۴/۰۵/۱۹ - ۱۳:۵۹

ستاد اربعین: زائران از سایر مرزها غیر از مهران استفاده کنند

ستاد مرکزی اربعین در اطلاعیه شماره ۸ تاکید کرد: با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، زائران گرامی از مرزهای دیگر تردد کنند.

ستاد اربعین: زائران از سایر مرزها غیر از مهران استفاده کنند

به گزارش سراج24؛ ستاد مرکزی اربعین در اطلاعیه شماره ۸ تاکید کرد: با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، زائران گرامی از مرزهای دیگر تردد نمایند.

متن اطلاعیه شماره ۸ ستاد مرکزی اربعین به این شرح است:

 به اطلاع ملت عزیز و محبان اهل بیت(علیهم السلام) و تمامی متقاضیان سفر اربعین حسینی می‌رساند:

۱- با توجه به حضور تعداد کثیری از هموطنان در مرز مهران، به کلیه زائران گرامی اربعین توصیه می‌گردد حتی المقدور از مرز‌های دیگر تردد نمایند و از حضور در مرز مهران خودداری نمایند.

۲- مجدداً یادآوری می‌شود؛ با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، محلی در عمود شماره ۶۰ (کربلا به بغداد)، برای سوار و پیاده شدن زوار عبوری از مرز‌های خسروی، تمرچین و باشماق در نظر گرفته شده است و زائران گرامی می‌توانند جهت برگشت به مرز‌های کشور به محل مذکور مراجعه نمایند.

۳- با توجه به افزایش زائرین در حال برگشت، پویش نذر سفر از سوی عزیزانی که با خودرو شخصی به مرز‌ها عزیمت نموده بودند مورد توجه قرار دهید. 

 ۴- توصیه می‌گردد؛ زائرین گرامی که قصد سفر به کشور عراق را دارند، سفر خود را به روز‌های پایانی مراسم اربعین موکول ننمایند.

۵- به تمام زائران گرامی اکیداً توصیه می‌گردد ارز مازاد (بر ۲۰۰ هزار دینار) خود را حتماً از مکان‌های معتبر تهیه نموده و از مراجعه به افراد متفرقه جداً خودداری نمایند.

۶- به اطلاع می‌رساند برای استراحت زائرین در مرز‌های اربعینی کشور پیش‌بینی استراحتگاه شده است، لذا توصیه می‌گردد زوار عزیز قبل از رانندگی و در صورت نیاز، حتماً استراحت لازم را در نظر داشته باشند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••