۱۴۰۴/۰۵/۱۳ - ۱۱:۰۵

آغاز فعالیت موکب‌های ایرانی اربعین از امروز

فعالیت رسمی موکب‌های ایرانی ویژه اربعین از امروز دهم صفر آغاز شد. این موکب‌ها در ایران و عراق مستقر شده و آماده خدمت‌رسانی به زائران حسینی در مسیرهای مختلف پیاده‌روی اربعین‌ هستند.

آغاز فعالیت موکب‌های ایرانی اربعین از امروز

به گزارش سراج24؛ با فرارسیدن دهم صفر و نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، فعالیت رسمی موکب‌های اربعین در ایران و عراق آغاز شد. امسال بیش از ۳ هزار و‌ ۲۰۰ موکب برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین آماده شده‌اند که از این تعداد، حدود ۹۰۹ موکب در خاک عراق مستقر شده و باقی در مسیرهای منتهی به مرزها و داخل کشور ایران فعالیت می‌کنند.

به گفته دبیر کمیته اسکان و تغذیه ستاد اربعین مجید نامجو ارسال تجهیزات و اقلام مورد نیاز موکب‌ها همچنان ادامه دارد و بسیاری از موکب‌ها به‌ویژه در مناطق مرزی ایران آماده پذیرایی از زائران شده‌اند. در حالی که تعداد قابل توجهی از موکب‌ها در شهرهای نجف، کاظمین، سامرا و مسیرهای منتهی به کربلا به صورت محدود آغاز به کار کرده‌اند، موکب‌هایی که در نزدیکی شهر کربلا مستقر هستند، هنوز خدمات‌رسانی رسمی خود را آغاز نکرده‌اند و در مرحله آماده‌سازی نهایی قرار دارند.

در این میان، مردم عراق نیز با شور و اشتیاق همیشگی، وسایل مورد نیاز موکب‌های خود را به محل‌های تعیین‌شده منتقل می‌کنند و آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر اربعین از کشورهای مختلف هستند.

پیش‌بینی می‌شود طی روزهای آینده با افزایش ورود زائران به عراق، فعالیت موکب‌های مستقر در نزدیکی کربلا نیز آغاز شده و خدمات‌رسانی گسترده‌تری شکل گیرد.

عراق به عنوان میزبان اصلی پیاده‌روی اربعین نیز از امروز دهم صفر از نظر امنیتی و خدماتی آمادگی خود را اعلام کرده است. همچنین از زائران خواسته که با توجه به گرمای هوا سفر خود را کوتاه کنند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••