
به گزارش سراج24؛ مهدی یعقوبی، کارشناس رسانه، با اشاره به اقدامات و نقش رسانه ها در جنگ 12 روزه تحمیلی اخیر، نوشت: رسانه های داخلی در این شرایط پیش آمده از حداکثر توان و ظرفیت خود جهت بازتاب اخبار و گزارشات جنک ،تحلیل وقایع و امید آفرینی برای آحاد امت استفاده و در این عرصه از موضع انفعالی خارج شده و موضع فعال اتخاذ نمودند.
به فرموده سردار سرافراز اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی:"میزان فرصتی که در دل بحران ها وجود دارد در خود فرصت ها نیست"؛ لذا رسانه های داخلی در این دفاع مقدس جدید خوش درخشیده و از فرصت پیش آمده به احسن نحو استفاده نمودند و به انسجام و وحدت ایجاد شده ضریب داده و همچنین این اتحاد و انسجام را نیز به خوبی به تصویر کشیدند.
آمار و ارقام نشان میدهد اقدامات فعال رسانه های کشور موجب شد که برای مردم به مرجعی جهت دریافت اخبار و گزارشات جنگ تبدیل شوند،چه در بستر رسانه ملی و چه در خبرگزاریها و چه در بستر شبکه های اجتماعی داخلی .
نوع دیگر رسانه ها که موجب انسجام و اتحاد بیشتر بین مردم شدند هیئات مذهبی در سراسر پهنه کشور بودند. منبر از گذشته دارای قداست خاصی برای مسلمین بوده و همواره از صدر اسلام به عنوان رسانه اصلی ایفای نقش نمود که در این جنگ تحمیلی نیز واعظین و مادحین این سنگر مهم رسانه ای اسلامی را بیش از پیش فعال نمودند و در فرصت دهه اول محرم با سخنرانیها،استفاده از نواهای عاشورایی و حماسی ،شور و شعور حسینی را با انسجام و اتحاد مردم ممزوج نمودند.
در این جنگ روزه تحمیلی که چهره ی خبیث رسانه های معاندی چون اینترنشنال و ... بیش از پیش نمایان شد،موجبات رجوع مردم عزیز کشورمان به رسانه های داخلی را فراهم نمود، فلذا وظیفه رسانه های داخلی در ایام پس از آتش بس خطیر تر بوده و می بایست دائما در تلاش باشند تا بر این انسجام ایجاد شده حول محور امام جامعه بیفزایند.
اما نکته پایانی ، این جنگ تحمیلی به پیروزی نمی رسید مگر با عنایت ذات اقدس الهی و امام زمان و رهبری حکیمانه نایب امام زمان و خداوند متعال به پاس مجاهدت های مردم شریف ایران الفت بین قلوب آنها را رقم زد که می فرماید :" وَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ ۚ لَوْ أَنْفَقْتَ مَا فِی الْأَرْضِ جَمِیعًا مَا أَلَّفْتَ بَیْنَ قُلُوبِهِمْ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ أَلَّفَ بَیْنَهُمْ ۚ إِنَّهُ عَزِیزٌ حَکِیمٌ