۱۴۰۴/۰۵/۱۱ - ۱۵:۴۸

خشم کاربران خارجی نسبت به تهدید دانشمندان ایرانی + تصاویر

وزیر خارجه ایران سید عباس عراقچی در مصاحبه با فایننشال تایمز تصریح کرد که به رغم حملات آمریکا و اسرائیل،‌ همچنان دانشمندان زیادی در کشور برای آغاز مجدد غنی سازی اورانیوم وجود دارند. سناتور آمریکایی پس از بازنشر این اظهارات از فاکس‌نیوز، دانشمندان هسته‌ای ایران را تهدید به مرگ کرد.

خشم کاربران خارجی نسبت به تهدید دانشمندان ایرانی + تصاویر

به گزارش سراج24؛ کاربران غیرایرانی طی ساعات اخیر در واکنش به پستی از جان فترمن،‌ سناتور آمریکایی و نماینده ایالت پنسیلوانیا  وی را حامی صهیونیست‌ها و مدافع منافع اسرائیل در سنای آمریکا توصیف کردند.

فترمن در پستی نوشته بود: و اسرائیل هم تعداد زیادی موشک دارد و می داند که آن ها (دانشمندان ایرانی) کجا می‌خوابند.

فترمن که پیشینه طولانی در اظهارات ضد ایرانی دارد، در اردیبهشت ماه و در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم میان ایران و آمریکا خواستار نابودی برنامه هسته‌ای ایران شده بود.

وی همچنین در ژانویه نیز در پستی در ایکس اعلام کرده بود: «باقیمانده برنامه هسته‌ای ایران باید از بین برود. من کاملاً از تلاش‌ها در این مسیر حمایت می‌کنم.»

کاربران با اشاره به این که خدمت به آمریکا و نه اسرائیل باید اولویت کاری سناتورها از جمله فترمن باشد با انتشار تصاویری از موشک باران سرزمین‌های اشغالی توسط ایران نسبت به هرگونه اقدام نظامی علیه ایران هشدار دادند.

برخی از فعالان هم حمایت بی دریغ فترمن را نشانه‌ای از احتمال درج نام وی در لیست اپستین (پرونده رسوائی جنسی افراد مشهور) دانسته‌اند، موضوعی که افراد را از ترس رسوائی مجبور به سکوت در برابر جنایات اسرائیل کرده است.

در ادامه پاسخ تعدادی از کاربران به اظهارات فترمن آمده است:

 

 

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••