
به گزارش سراج24؛ مهدی مجاهد در گفتگویی گفت: برای نمونه، به پروندهای در دهه ۱۳۹۰ اشاره میکنم که بهصورت گسترده در رسانهها مطرح شد و در نهایت به رسیدگی و تشکیل پرونده قضایی در قوه قضائیه انجامید؛ پروندهای که به «جاسوسان محیط زیستی» شهرت یافت.
مجاهد تاکید کرد: اگر امروز کسی واقعاً در پی کشف شبکه نفوذ است، باید بازخوانی دقیقی از همین پرونده داشته باشد. در آن زمان، رسانهها این افراد را «فعالان محیط زیستی» معرفی کردند و جریان رسانهای و سیاسی گستردهای نیز در حمایت از آنان شکل گرفت.
معاون پیگیریهای ویژه دولت شهید رئیسی، گفت: یکی از چهرههای کلیدی این پرونده، مراد طاهباز، فردی دوتابعیتی (آمریکایی-انگلیسی) بود که خود صراحتاً اذعان داشت به سرزمینهای اشغالی سفر کرده، در آنجا آموزش دیده و با راهاندازی یک شبکه گسترده تحت عنوان فعالیتهای محیط زیستی، عملاً مأموریتهای جاسوسی برای رژیم صهیونیستی انجام داده است.
وی افزود: موضوع فعالیت این شبکه نیز عمدتاً شناسایی و جمعآوری اطلاعات از مراکز هستهای و نظامی کشور بود.
مجاهد تاکید کرد: اگر امروز کسی واقعاً به دنبال یافتن ردپای نفوذ است، باید بررسی دوباره آن پرونده و پروندههای مشابه را در دستور کار قرار دهد. این بازخوانی نشان خواهد داد که نظام با چه صلابت و استحکامی در برابر اینگونه نفوذها ایستادگی کرده و تا حد توان، اقدامات لازم را برای مقابله و مصونسازی کشور انجام داده است.
وی افزود: طبیعتاً در جریان یک جنگ تمامعیار اطلاعاتی و عملیاتی، که در آن همه توان فناورانه و میدانی قدرتهای بزرگ جهانی علیه کشور ما بسیج شدهاند، ممکن است ضرباتی هم وارد شود.
معاون پیگیریهای ویژه دولت شهید رئیسی گفت: اما حقیقت آن است که نظام جمهوری اسلامی ایران توانسته در برابر این هجمهها مقاومت کرده، پاسخهای کوبنده و بازدارندهای ارائه دهد و از امنیت ملی صیانت کند.