
به گزارش سراج24؛ مراسم گرامیداشت یاد و خاطره ۲۷ شهید اقتدار نمایندگی ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفین پیش از ظهر امروز (یکشنبه، ۲۲ تیرماه) برگزار شد.
آیت الله عباسعلی کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در این مراسم گفت: در جریان بازدید اخیر جمعی از فقهای شورای نگهبان از سازمان هوافضای سپاه، خاطرهای شنیدنی از شهید والامقام سردار حاجیزاده درباره منشأ شکلگیری اقتدار موشکی جمهوری اسلامی ایران نقل شد.
وی افزود: شهید حاجیزاده در این دیدار که همزمان با اوج پیشرفتهای دفاعی کشور و در آستانه رونمایی از موشکهای هایپرسونیک برگزار شده بود، با اشاره به دوران اولیه شکلگیری این توانمندی، گفت: نخستین جرقهی فکر تشکیل واحد موشکی، نه در میدان نظامی، بلکه در مجلس عزای سیدالشهدا (علیهالسلام) شکل گرفت. ما در آن زمان در واحد توپخانه فعالیت داشتیم. در همان مجلس، با شهید تهرانی مقدم به این نتیجه رسیدیم که برای یاری امام حسین در آخرالزمان، توپخانه کافی نیست و باید به سراغ ایجاد یک نیروی موشکی برویم.
این عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: سردار حاجیزاده، روایت خود را اینگونه ادامه داد؛ «در ابتدا با خود گفتیم این کار بسیار دشوار است. اما شهید تهرانی مقدم تأکید کرد که با اخلاص، توکل بر خدا، دعا، توسل به امام حسین (ع) و استغاثه به حضرت زهرا (س) میتوانیم. و واقعاً هم توانستیم.»
وی افزود: شهید حاجیزاده تأکید کرده بود که اقتدار موشکی ایران بر پایه ایمان، اخلاص، نماز، توکل و توسل بنا شده و ثمرهی آن، همان وعده صادق و پاسخهای قاطع به دشمنان است که در قالب ۲۲ موج سهمگین، خواب را از چشم دشمن صهیونیستی ربود.
آیتالله کعبی خاطرنشان کرد: یادآور میشود که شهدای حوزه و روحانیت، بهعنوان پرچمداران هدایت و عزت، همواره در مسیر دفاع از اسلام و انقلاب، نقشی تعیینکننده داشتهاند. امروز نیز ملت بزرگ ایران، با تکیه بر همین روحیه، جنگی از جنس «صدّ عن سبیلالله» را با صلابت پشت سر میگذارد و در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی گام برمیدارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: در پی جنگ اخیر و حملات دشمن صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران، شواهد میدانی، نظرسنجیهای داخلی رژیم صهیونیستی و تحلیل کارشناسان بینالمللی، همگی حاکی از پیروزی قاطع ملت ایران و شکست آشکار دشمن در رسیدن به اهداف از پیش طراحیشده است.
وی افزود: در حالی که دشمن با توهم ایجاد شکاف داخلی و ضربه به اقتدار ملی، اقدام به تجاوز کرد، اما با پاسخ سهمگین و هوشمندانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، نهتنها هیچیک از اهداف خود را محقق نکرد، بلکه با شکستی تحقیرآمیز روبرو شد.
بنابر گفته وی، ملت ایران، همان ملتی که موشکهایش را با ایمان، دعا، توکل و مجاهدت شهدا ساخت، این بار نیز با روحیهای حسینی و با پشتوانه اقتدار موشکی، دشمن را به عقب راند.
آیت الله کعبی افزود: بنابر گزارشها، دشمن اگرچه ضربهای وارد کرد، اما ضربهای بسیار سختتر دریافت نمود؛ بهطوریکه هیچ دستاورد واقعی برای او ثبت نشد. نه تنها در ایجاد رعب و شکستن اراده ملت ایران ناکام ماند، بلکه در برابر وحدت ملی، انسجام داخلی و اقتدار روزافزون نیروهای مسلح کشور، عقبنشینی کرد.
وی گفت: بر اساس تازهترین نظرسنجیها در سرزمینهای اشغالی، حمایت از نتانیاهو در آغاز جنگ حدود ۸۶ درصد بود؛ اما در پایان هفته اول به کمتر از ۴۰ درصد کاهش یافت. بسیاری از صهیونیستها خواهان پایان جنگ شدند و خودشان اذعان داشتند که «دستاوردی نداشتیم»؛ در حالی که ایران قویتر و رژیم صهیونیستی ضعیفتر، آسیبپذیرتر و شکستخوردهتر از همیشه ظاهر شد.
این استاد حوزه ادامه داد: این وعده الهی بود؛ همان خدایی که در جنگ احزاب با ارسال طوفانی عظیم، صفوف مشرکان را درهم شکست، امروز نیز امت اسلامی ایران را نصرت داد و صفوف دشمن را به اختلاف و زوال کشاند.
آیت الله کعبی خاطرنشان کرد: دشمن بداند که اگر تجاوز را تکرار کند، طبق قاعده قرآنی، ضربهای سختتر در انتظار اوست. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، بهفرماندهی ولیفقیه عزیز، مقتدرتر از همیشه آماده تنبیه هر متجاوزی هستند.
وی افزود: در پایان، باید تأکید کرد که مجاهدت ملت ایران پایان ندارد. این ملت راه مقاومت، پیشرفت، استقلال و عزت را تا رسیدن به قلههای تمدن اسلامی ادامه خواهد داد. غفلت از دشمن، اشتباهی نابخشودنی است؛ چراکه مبارزه برای حفظ اسلام، انقلاب و ایران عزیز، هنوز در جریان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: دیپلماسی قبل از جنگ، دیپلماسی دوران جنگ و دیپلماسی بعد از جنگ با هم متفاوتاند. روح این دیپلماسی باید اقتدار ملی، عزت ملی، دفاع ملی، دیپلماسی قوی ایران، دیپلماسی اقتدار میدان و دیپلماسی شهدا باشد.
وی افزود: این دیپلماسی نمیتواند بین ترامپ خبیث و نتانیاهوی کودککش تفکیک قائل شود؛ هرگونه تفکیک میان آمریکا و رژیم صهیونیستی انحراف در دیپلماسی و خطای راهبردی است. ما موافق مذاکره هستیم، اما مذاکرهای که پشتوانه میدان داشته باشد و بتواند ملت ایران را در دعا و بعد از جنگ تقویت کند.
آیتالله کعبی ادامه داد: جبهه بعدی، مجاهدت در جبهه صبر، مقاومت و تحمیق سطح تا واقعی ملت ایران است. دهمین جبهه، تقویت امنیت داخلی و مقابله با شبکه مزدوران و جاسوسان بر پایه امنیت مردم، پایه و ولایت است. ۳۵ میلیونی که امام میگفت الان باید به ۹۰ میلیون پایگاههای بسیج برسد، دوباره باید احیا شود و گشتهای بسیج باید با تداوم ادامه یابد.
وی گفت: دیگر جبهه، بالا بردن و افزایش سطح آگاهی اجتماعی مردم است. دوازدهمین جبهه، تحکیم پایههای ایمان، تقوا، معنویت و اعتماد به خدای متعال است. ما باید نهضت ملی دعا راه بیندازیم و بدانیم پیروزی از آن خداست، کمک از آن خداست و خدا با ماست. رهبری عزیزمان همواره داستان موسی و فرعون را یادآوری میکند؛ وقتی بنیاسرائیل میگفتند (رهایم کن)، موسی میفرمود «کلا إن مع ربی سیدی» (خیر، همانا پروردگار من همراه من است). ما باید از طریق دعا بخواهیم و دعا باید سرلوحه باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: با توجه به این ویژگیها، باید به اصل ولایت فقیه، پاسداری از استقلال و وحدت، تغذیه تمامی ملت ایران با بصیرت و تحکیم پایههای اقتصاد مقاومتی توجه کنیم و آن را پوشش دهیم.