۱۴۰۴/۰۳/۲۳ - ۰۷:۰۲
از فعالان فضای مجازی درخواست شد:

دادستانی: رسانه‌ها از مخدوش‌ کردن امنیت روانی جامعه پرهیز کنند

دادستانی کل کشور اعلام کرد: با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب اقدام به برهم‌زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

دادستانی: رسانه‌ها از مخدوش‌ کردن امنیت روانی جامعه پرهیز کنند

به گزارش سراج24؛ دادستانی کل کشور اعلام کرد: از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها می‌خواهیم از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

 با افرادی که با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب اقدام به برهم زدن امنیت روانی جامعه کنند، براساس قانون برخورد مقتضی صورت خواهد گرفت.

لازم است با اتخاذ تدابیر لازم با افرادی که با سوء استفاده از فضای مجازی مبادرت به مخدوش‌کردن امنیت روانی جامعه و تشویش اذهان عمومی با انتشار محتوای خلاف واقع و نشر اکاذیب می‌کنند مطابق مقررات برخورد سریع و بازدارنده صورت گرفته و نتیجه به این دادستانی اعلام شود.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••