۱۴۰۴/۰۳/۱۷ - ۱۴:۳۰

آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش‌آموزان

مدیرکل آموزش‌وپرورش همدان از آغاز مرحله اجرایی طرح ملی «ایران دیجیتال» با هدف آموزش مهارت‌های هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی به دانش‌آموزان سراسر استان خبر داد.

آموزش رایگان هوش مصنوعی به دانش‌آموزان

به گزارش سراج24؛ رسول شیدایی با تأکید بر اهمیت آماده‌سازی نسل آینده برای عصر فناوری، تأکید کرد: این طرح با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و همکاری وزارت آموزش و پرورش، فرصتی بی‌نظیر برای دانش آموزان است تا به شکل رایگان و در بستری جذاب، سازندگان فناوری دیجیتال و نه تنها مصرف‌کنندگان آن باشند. 

شیدایی تصریح کرد: آموزش رایگان هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی به زبان ساده، دسترسی آنلاین از طریق پلتفرم اختصاصی (موبایل و کامپیوتر)، آموزش تعاملی با رویکرد بازی محور و رقابتی، پشتیبانی از سوی مربیان و دستیار هوش مصنوعی و اعطای مدرک معتبر در پایان دوره، از ویژگی‌های کلیدی این طرح است. 

او افزود: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پایگاه اینترنتی ایران دیجیتال به آدرس https://jnir.ir/n۱۸u۵ ثبت نام کرده و برای دریافت آخرین اخبار و راهنمایی‌های بیشتر، به کانال رسمی ایران دیجیتال در شبکه شاد به آدرس @irandigital_isti مراجعه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تأکید کرد: ما به دنبال تربیت نسلی خلاق و مسلط به فناوری‌های دیجیتال هستیم. این طرح گامی بلند برای کاهش شکاف آموزشی و ایجاد عدالت دیجیتال است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••