
به گزارش سراج24؛ دبیر علمی همایش دو روزه هوش مصنوعی در این مراسم گفت: این همایش فرصتی است تا نظرها و طرح های شما در زمینه هوش مصنوعی دیده شود.
سیف با بیان اینکه 122 مقاله دریافت شده است ، افزود: مقالات برگزیده آماده چاپ و انتشار شده است.
وی گفت هوش مصنوعی دغدغه امروز جهان شده تا هوش مصنوعی با مدیریت هوش انسانی به جهانی بهتر برسیم.
دبیر همایش هوش مصنوعی گفت: ایده های برتر امروز به رقابت می پردازند.
استاد دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و دبیر علمی این همایش گفت: با دریافت ۱۲۲ مقاله و داوری ۲۵ استاد برجسته در مجموع ۲۴ مقاله به مرحله ارائه رسیدند.
سیف افزود: در بخش ایدهها و نظریههای برتر تعداد ۵۷ نظریه دریافت شده است که از بین رقابت ۱۱ نظریه برتر ۳ نظریه به بخش صنایع دریایی کشور معرفی میشوند.
این همایش که به همت دانشگاه صنعتی شریف و ISC در دو روز متوالی برگزار میشوند ۶ سخنران خارج از کشور بصورت وبینار در هماهیش شرکن دارند گه به بررسی موضوعاتی، چون آبزیپروری و منابع زیستی دریایی، زنجیره تأمین و لجستیک دریایی، پایش محیطی و اقیانوسشناسی، و برنامهریزی و حکمرانی بقا در دریا و پزشکی دریایی میپردازد.
علاوه بر این، مباحثی نظیر ارتباط و امنیت سایبری، مدیریت پروژههای دریایی، بهرهبرداری از منابع نفت و گاز و انرژیهای تجدیدپذیر، شناورهای هوشمند و رباتهای دریایی بدون سرنشین، کاهش مصرف سوخت و افزایش بهرهوری ناوگان دریایی، و ساخت، نگهداری و تعمیر شناورها و سازههای فراساحلی نیز در این همایش مورد توجه قرار خواهد گرفت.
برنامههای همایش شامل میزگردها، ارائه مقالات، کارگاههای تخصصی، نمایشگاه دستاوردها، مسابقات ایدهپردازی، وبینارها و سخنرانیهای کلیدی خواهد بود که تا ۱۷ اردیبهشت ادامه دارد. این رویداد فرصتی مناسب برای تبادل نظر و ارائه آخرین دستاوردها در حوزه هوش مصنوعی و صنایع دریایی فراهم میآورد.
برگزاری کارگاه های تخصصی، نمایشگاه دستاوردها ، مسابقات ایده پردازی از جمله برنامه های همایش است.
زاهدی دبیر انجمن هوش مصنوعی در این مراسم گفت: امروزه هوش مصنوعی کاربرد بسیاری در تمام زمینه ها دارد که بخشی از آن در صنایع دریایی و کشف معادن مختلف و محیط زیستی دریا است.