
به گزارش سراج24؛ شهرام صیادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای، با تأکید بر نقش حیاتی مهندسین و کارشناسان بهداشت حرفهای در حفظ و ارتقای سلامت شاغلان، گفت: ارزیابی و کنترل عوامل زیانآور محیط کار، به ویژه با استفاده از فناوریهای نوینی مانند هوش مصنوعی، میتواند تعاملات انسانی و فناوری را برای بهبود شرایط و افزایش ایمنی محیط کار تقویت کند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۱۸ هزار کارگاه تولیدی در استان البرز افزود: در حال حاضر ۶۰ کارشناس بهداشت حرفهای در سطح استان مسئولیت نظارت بر سلامت و ایمنی محیطهای کاری را بر عهده دارند.
صیادی ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۳۳ هزار بازدید از کارگاهها انجام شد و سلامت بیش از ۲۰۱ هزار شاغل مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین در همین بازه زمانی، بیش از ۱۹۱ هزار معاینه سلامت شغلی برای کارگران و شاغلان صورت گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در استان ۲۲ مرکز تخصصی طب کار و ۲۶ شرکت ارائهدهنده خدمات بهداشت حرفهای فعال هستند که نقش مؤثری در ارزیابی سلامت محیطهای کاری ایفا میکنند.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش ازهزار ۷۰۰ مورد سنجش عوامل زیانآور محیط کار توسط کارشناسان بهداشت حرفهای انجام و همچنین ۴هزار ۵۰۰ پرونده مربوط به متقاضیان مشاغل سخت و زیانآور مورد بررسی قرار گرفت.
صیادی در پایان با تبریک هشتم اردیبهشت، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای، تصریح کرد: آینده ایمنی و سلامت محیطهای کاری به شدت وابسته به پیشرفت تکنولوژی و بهرهگیری از هوش مصنوعی است و باید در این مسیر گامهای جدی برداشته شود.