۱۴۰۴/۰۲/۰۶ - ۱۹:۵۴

سازمان ملی هوش مصنوعی هنوزهم بلاتکلیف است

با گذشت ۸ ماه از آغاز به کار دولت، وضعیت سازمان ملی هوش مصنوعی همچنان نامشخص است. حالا یک فعال هوش مصنوعی می‌گوید از ابتدا نگذاشتند این سازمان کاری انجام دهد.

سازمان ملی هوش مصنوعی هنوزهم بلاتکلیف است

به گزارش سراج24؛ «همه چیز در ارتباط با سازمان ملی هوش مصنوعی روی هواست.» این را نایب‌رئیس کمیسیون هوش مصنوعی نصر محمدباقر سجادی می‌گوید. این در حالی است که طرح تشکیل این سازمان زیر نظر رئیس‌جمهور در کمیسیون صنایع مجلس به تازگی تصویب شده اما هنوز مشخص نیست اساسنامه‌ این سازمان که در معاونت علمی تدوین شد به کجا رسید.
اواخر سال گذشته خبر انحلال سازمان مطرح شد. هرچند رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی در یک مناظره تلویزیونی با معاون سازمان، این خبر را رد کرد اما در جریان این گفت‌وگو، هوش مصنوعی با حوزه نانو مقایسه شد؛ مقایسه‌ای که نشان می‌داد معاونت علمی تمایل دارد این سازمان را به سطح یک ستاد مشابه ستاد نانو تقلیل دهد.
چند متولی مدعی برای هوش مصنوعی در کشور داریم اما نهاد «هماهنگ‌کننده» نداریم. دولت اساسنامه مربوط به سازمان را تصویب نکرده که تکلیف این سازمان مشخص شود از طرفی سجادی می‌گوید که چون طرح ملی هوش مصنوعی سال گذشته در مجلس تصویب نشد، در سال 1404 این سازمان دیگر «هیچ بودجه‌ای ندارد».

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••