
به گزارش سراج24؛ تقی جاودانی در گفتوگویی اظهار کرد: هوش مصنوعی شاخهای از علوم کامپیوتر بوده که باعث توسعه سیستمهای نرم افزاری شده است، همچنین وظایفی که انجام آن به عهده انسان بوده توسط هوش مصنوعی انجام و جایگزین هوش انسانی برای انجام کارها میشود.
مدیر امور فناوری دانشگاه شهرکرد گفت: هوش مصنوعی در انجام فعالیتهایی که نیازمند هوش انسانی است مانند حل و تحلیل مسئله ورود میکند و باعث بالا بردن دقت و همچنین تسریع در انجام آن میشود.
وی در ادامه افزود: این تکنولوژی در جهان فعلی به یک مهارت تخصصی تبدیل شده و اگر کسی از این دانش بیبهره بماند، باعث عقب ماندن از دنیای دیجیتال میشود، بنابراین برای یادگیری این دانش برای عامه مردم توصیه میشود تا از جایگاه آن بر روی کسب و کارها اطلاع پیدا کرده و از آن استفاده کنند.
جاودانی بیان کرد: اگرچه امروزه هوش مصنوعی یک مهارت تخصصی به حساب میآید اما در سالهای آینده جزئی از مهارتهای پایه محسوب میشود که افراد جامعه باید طرز استفاده از این دانش را فراگرفته باشند.
مدیر امور فناوری دانشگاه شهرکرد با بیان اینکه گسترش هوش مصنوعی در چند سال آینده باعث افول بسیاری از مشاغل مانند مشاغلی که خلاقیت انسانی در آنها دخیل نیست میشود، گفت: کارهایی که امروزه به شکل سنتی در حال انجام هستند اگر از این دانش برای بهبود کسب و کار خود استفاده نکنند در آیندهای نزدیک از بین خواهند رفت.
وی خاطرنشان کرد: مشاغلی نظیر کارهای اداری، انبارداری، مشاورههای حقوقی و بانکداری با استفاده نکردن از هوش مصنوعی باعث از بین رفتن جایگاه شغلی خود میشوند.
جاودانی گفت: تقریبا همه مشاغل با استفاده از هوش مصنوعی به توسعه میرسند، یعنی در آیندهای نزدیک بیشتر مشاغل داده محور خواهند بود و شاهد متخصصانی در تحلیل دادههای بانکی، مشاورههای سرمایهگذاری یا حتی کشاورزی خواهیم بود.