
به گزارش سراج24؛ قرار است سکوی ملی هوش مصنوعی با همکاری جمعی از شرکتهای دانشبنیان به سرانجام برسد. این پروژه مهم، بهمنظور توسعه و تقویت توانمندیهای کشور در عرصه هوش مصنوعی، به همکاری فعال شرکتهای متخصص در حوزههای مختلف نیاز دارد. از طریق این همکاریها، تلاش بر این است که سکویی ملی ایجاد شود که بهعنوان یک زیرساخت پیشرفته در زمینه هوش مصنوعی، نه تنها در کشور، بلکه در سطح بینالمللی نیز تاثیرگذار باشد.
ارسال فراخوان برای همکاری شرکتهای دانش بنیان در مشارکت سکوی ملی هوش مصنوعی
بسیاری از شرکتهای دانشبنیان خواسته بودند که در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی مشارکت کنند. برای این منظور، معاونت علمی فراخوانی منتشر کرده تا شرکتهای دانشبنیان را ارزیابی کند.
در این فراخوان شرکتها از طریق ارسال فرمهایی به نام RFI (که به معنای درخواست اطلاعات است) میتوانند علاقهمندی خود را برای همکاری اعلام کنند.
«بعد از اینکه این فرمها بررسی و تأیید شدند، شرکتهایی که تأیید کمیسیون فنی را دریافت کنند، میتوانند به تیم توسعه سکوی ملی هوش مصنوعی بپیوندند و در این پروژه همکاری کنند.» این را دستیار معاون علمی رئیسجمهور مجتبی علیزاده گفته است.
سکوی ملی هوش مصنوعی در کدام موارد به همکاری دانشبنیانها نیاز دارد؟
بهینهسازی ماژولهای سکو از جمله مواردی است که دانشبنیانها میتوانند در این پروژه مشارکت داشته باشند.
ایجاد و شخصیسازی پلتفرمهای آنلاین برای بخشهای خاص نیز راه دیگر مشارکت با شرکتها است.
همچنین شرکتها میتوانند محصولاتی تولید کنند که بر اساس پنلهای موجود در بازارگاههای تخصصی ساخته میشوند.
ضمن اینکه محصولاتی که از خدمات سکوی هوش مصنوعی و ارتباطات API برای توسعه استفاده میکنند، نیز از راههای مشارکت شرکتها با این پروژه است.
لازم به ذکر است اولین سکوی هوش مصنوعی ایرانی ۲۵ اسفندماه با حضور معاون علمی و جمعی از اساتید کشور رونمایی شد و قرار است نسخه پایدار آن، اسفندماه سال جاری ارائه شود.