۱۴۰۴/۰۱/۲۱ - ۲۰:۲۵
پشت پرده فیلمی که در فضای مجازی منتشر شد

انتشار فیلم حضور زن نیمه برهنه در یکی از بانک‌ها + فیلم

کانال تلگرامی سلطنت‌طلب منوتو ساعاتی پیش اقدام به انتشار فیلمی از یک زن با پوشش نیمه برهنه در فضای مجازی کرده‌ است، اما ماجرای این فیلم و اهداف پشت پرده آن چیست؟

انتشار فیلم حضور زن نیمه برهنه در یکی از بانک‌ها + فیلم

به گزارش سراج24؛ در شرایطی که گروه‌های دلسوز مساله حجاب در کشور ماه‌هاست با روش‌های مختلف ایجابی فرهنگی سعی در مدیریت فضای حجاب و عفاف در کشور دارند برخی رسانه‌های داخلی با اهدافی نامشخص به منتقد شماره یک این اقدامات بدل شده‌اند.

به‌عنوان مثال طرح ارسال پیامک عدم رعایت حجاب برای والدین دختران جوان به سن قانونی نرسیده در اصفهان که اتفاقاً با استقبال خانواده آنها همراه بوده و به اذعان مسئولان اجرای طرح مثمرثمر بوده است از تیغ نقدهایی این رسانه‌ها در امان نبوده است.

حملاتی که ضمن دوقطبی‌سازی فضای جامعه راه را برای فعالیت‌های رسانه‌های ضدانقلاب باز می‌کند تا اهداف خود را محقق کنند.

در آخرین این اقدامات کانال تلگرامی سلطنت‌طلب منوتو ساعاتی پیش با انتشار یک فیلم از یک زن نیمه برهنه در یکی از شعب بانکی اصفهان تلاش در القای تمایل به برهنگی در کشور دارد.

مسعود طریفی، معاون اجتماعی و رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان درباره این فیلم به خبرنگار فارس در اصفهان گفت: «این فیلم مربوط به گذشته است و فرد خاطی بلافاصله بازداشت و به مراجع قضایی تحویل داده شده است.»

وی با اشاره به سوابق فرد خاطی افزود: «برخورد انتظامی و قضایی کامل با این شخص انجام شده و بررسی‌ها نشان می‌دهد وی از مشکلات روحی و روانی رنج می‌برده است.»

چهار هدف رسانه‌های معاند از انتشار این جنس اخبار
تحلیلگران رسانه‌ای با بررسی روند انتشار این اخبار، اهداف اصلی جریان‌های معاند را این‌گونه عنوان می‌کنند.

۱. ایجاد تردید در عملکرد نهادهای نظارتی کشور
۲. تضعیف سیستماتیک اعتماد عمومی به دستگاه قضایی
۳. عادی‌سازی رفتارهای هنجارشکنانه در سطح جامعه
۴. ایجاد شکاف و دوقطبی در بافت اجتماعی ایران

کارشناسان علوم اجتماعی و فرهنگی با بررسی شرایط جوامع غربی به این نتیجه رسیده‌اند که این به اصطلاح آزادی‌ها حد یقفی ندارد و وضعیت پوشش زنان‌ به دنبال رهاسازی بی حد و حصر به بی حجابی و نیمه برهنگی و در نهایت برهنگی کامل منتهی می‌شود.

اگرچه اقدامات فرهنگی در مواجهه با این عارضه ها و افرادی که دچار فقر فرهنگی هستند اولویت حتمی و قطعی است اما برخورد قاطع با دسته‌ای که عامدانه و از روی عناد با آیین اسلام و قانون کشور دست به عبور از خطوط قرمز در حوزه حجاب می‌زنند مورد تأیید عقلای فکری و فرهنگی کشور است.

این کارشناسان معتقدند استنکاف از برخورد اصولی با هنجارشکنی‌ها، ناخواسته به اهداف شوم دشمن در ایجاد دوقطبی اجتماعی و ترویج فساد دامن می‌زند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۰
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••