۱۴۰۳/۱۲/۲۰ - ۱۹:۱۹
نماینده ولی فقیه در استان فارس؛

ساختار ارتباطی رسانه‌ها باید اصلاح شود

نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به اینکه رسانه‌ها باید دعوت کننده به خیر باشند، گفت: ساختار ارتباطی رسانه‌ها باید اصلاح شود.

ساختار ارتباطی رسانه‌ها باید اصلاح شود

به گزارش سراج24؛ آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار رمضانیه با اصحاب رسانه فارس با اشاره به جایگاه مهم رسانه‌ها در کشور اظهار کرد: منبر و هیأت، رسانه سنتی و صدا و سیما و خبرگزاری‌ها رسانه مدرن هستند که باید نقش خود را ایفا کرده و دعوت‌کننده به خیر باشند.

وی ادامه داد: ساختار ارتباط رسانه باید اصلاح شود و به درستی شکل بگیرد. اگر این ساختار اصلاح شده و در مسیر درست باشد، اهداف انقلاب اسلامی به درستی پیش خواهد رفت.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه متأسفانه یک عقب‌افتادگی در کار فناوری، نرم‌افزاری و رسانه‌ای داریم، گفت: همه رسانه‌ها باید با یکدیگر همراه شوند و کار را جلو ببرند.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: اداره‌کل ارشاد و فرهنگ اسلامی باید پای کار رسانه صدا و سیما باشد و صدا و سیما نیز باید پای کار تمام رسانه‌ها شود تا در مقابله هجمه‌های رسانه‌ای دشمنان ایستادگی ‌کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با قرائت آیاتی از قرآن بیان کرد: همه باید برای عزت‌مندی و عظمت ملت و کشور ایران به ریسمان الهی چنگ بزنیم و اجازه ایجاد تفرقه را ندهیم.

انتهای پیام

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۷۸
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••