![هوش مصنوعی چینی در آیفون آمریکایی](https://seraj24.ir/images/news/250074/thumbs/250074.jpg)
به گزارش سراج24 به نقل از رویترز، اپل همکاری خود با علیبابا برای افزودن هوش مصنوعی به آیفونهای چینی را تأیید کرده است.
اپل به علت ازدستدادن سهم خود از بازار گوشیهای هوشمند در چین در سالهای اخیر نگرانیهای زیادی داشت و حالا امیدوار است از طریق همکاری با شرکتهای بزرگ چینی بتواند سهم خود از این بازار را که به دست غولهای فناوری چین افتاده، بازپس بگیرد.
هواوی و شیوآمی از جمله سازندگان گوشیهای هوشمند در چین هستند که شرایط و وضعیت مطلوبی در این کشور دارند و ابزار هوش مصنوعی را نیز به تولیدات تازه خود افزودهاند.
به دنبال اعلام خبر این همکاری ارزش سهام اپل و علیبابا در بازار سهام به ترتیب 1.5 و 2.6 درصد رشد کرد.
اپل سال قبل بایدو را بهعنوان شریک هوش مصنوعی خود در چین انتخاب کرد، اما پیشرفت مدلهای هوش مصنوعی بایدو کمتر از حد انتظار بود و همین باعث شد، اپل به سراغ علیبابا برود.
البته تنسنت، بایت دنس و دیپسیک هم در فهرست نامزدهای همکاری بودند که هر یک به دلایلی مانند کمبود نیروی انسانی موردنیاز یا تجربه کم و غیره کنار گذاشته شدند.
قرار است ابزار هوش مصنوعی جدید آیفون در چین فرایندهایی مانند خرید برخط و شیوههای پرداخت را متحول کند و خدمات شخصیسازی شده متناسب با سلیقه هر کاربر را به وی ارائه کند.