به گزارش سراج24؛ سلسله کارگاههای تخصصی در جشنواره ملی چندرسانهای جاده سبز با حضور اساتید برجسته کشور و شرکتکنندگان فعال، به منظور ارتقاء مهارتهای رسانهای و ارتباطی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز برگزار شد.
کارگاه پوسترسازی برای رویدادها
کارگاه «پوسترسازی برای رویدادها» با تدریس دکتر حمیدرضا بیدقی، به بررسی اصول طراحی و تأثیرگذاری پوسترها در جذب مخاطب پرداخت.
کارگاه سوژهیابی و وسوژهسازی در رسانه
در کارگاه «سوژهیابی و وسوژهسازی در رسانه» که توسط استاد فریدون صدیقی برگزار شد، شرکتکنندگان با روشهای شناسایی سوژههای جذاب و نحوهی ایجاد محتوای مؤثر آشنا شدند. این کارگاه بر اهمیت فهم چرایی شکست مصاحبهها و چگونگی بهبود این فرآیند تمرکز داشت.
کارگاه روایت و رسانه
استاد فریدون عموزاده در کارگاه «روایت و رسانه» به بررسی اهمیت روایتگری در رسانهها پرداخت و به شرکتکنندگان آموخت که چگونه با استفاده از تکنیکهای داستانسرایی، محتوای خود را جذابتر و تأثیرگذارتر کنند.
کارگاه ارتباطات در عصر هوش مصنوعی
کارگاه «ارتباطات در عصر هوش مصنوعی» با تدریس دکتر یونس شکرخواه، به بررسی چیستی هوش مصنوعی و تأثیرات فناوریهای نوین بر ارتباطات پرداخت. شرکتکنندگان با چالشها و فرصتهای جدیدی که هوش مصنوعی در عرصه رسانه به وجود آورده است، آشنا شدند و راهکارهایی برای سازگاری با این تغییرات را دریافت کردند.
دکتر فرید حیدری، دبیر جشنواره چندرسانه ای جاده سبز، با اشاره به اهمیت این کارگاهها گفت: «این دورهها فرصتی ارزشمند برای ارتقاء مهارتهای رسانهای و تبادل تجربیات میان جوانان و متخصصان است که میتواند به بهبود کیفیت محتوای رسانهای در کشور کمک کند.»
زینب عربی مدیر ارتباطات سازمانی جشنواره چندرسانه ای جاده سبز نیز در گزارشی بیان کرد: «این کارگاهها نشاندهنده همکاری مؤثر بین نهادهای فرهنگی و آموزشی است و ما امیدواریم که این گونه فعالیتها به افزایش توانمندیهای جوانان در حوزه رسانه و ارتباطات منجر شود.»
در پایان تصاویری از این جشنواره را مشاهده مینمائید :