به گزارش سراج24؛ امیر معمارزاده، کارشناس فضای مجازی در طی سلسله مینیمال سواد فضای مجازی پیرامون موضوع شهر دیجیتال گفت: ارتباطات ما در شهر دیجیتال آسانتر شده است اما در عین حال، چالشهای آن نیز افزایش یافته است. برای مثال با نظردهی در صفحه اجتماعی یک سلبریتی، به نوعی فاصلهها را درنوردیدهایم و در حال تولید معانی جدیدی هستیم. با وجود این اتفاق که مدتها پیش غیرقابل تصور بود، خود را نزدیکتر به دیگران مییابیم.
وی ادامه داد: والدین ما مدتها است که با ورود به این فضا، جمعهای گذشته خود را بازتولید و در این فضا تعامل میکنند و در نتیجه، زندگی جدیدی را پی میگیرند.
کارشناس فضای مجازی اظهار کرد: شهر دیجیتال اهداف تازهای برای زندگی ما تعبیه میکند. اهدافی که با آزادی و کنترل نسبت دارد، بدین معنا که راحتتر میتوانیم صدای خود را به گوش مردم دنیا برسانیم و با این وجود، این فضا کنترلیتر هم شده است. وقتی یک شبکه اجتماعی فیلتر میشود، آدمها کاملا تحت قاعده در میآیند و در یک چشم بر هم زدنی، باید آن قاعده را پیروی کنند. این مسئله با زندگی قبلی ما در جوامع دیجیتال یا پیشاسایبری بسیار تفاوت دارد و نشان میدهد که فضا در عین آزاد بودن، نظارتیتر دارد.