به گزارش سراج24؛ سوءاستفاده جنسی از کودکان در فضای مجازی به یکی از چالشهای جدی و نگرانکننده تبدیل شده است. با پیشرفت فناوری هوشمصنوعی، تولید و انتشار محتوای غیرقانونی و آسیبزا به کودکان به طرز چشمگیری افزایش یافته است.
ابزارهای هوشمصنوعی میتوانند تصاویر و ویدئوهای واقعی را دستکاری کرده و محتوای جعلی تولید کنند که به سوءاستفاده از کودکان منجر میشود.
از آن جایی که این مسئله امنیت روانی و جسمی کودکان را تهدید میکند پس نیاز به اقدامات جدی و فوری از سوی نهادهای دولتی و سازمانهای بینالمللی برای مقابله با این معضل است. محافظت از کودکان در دنیای دیجیتال باید در اولویت قرار گیرد.
بنیاد نظارت بر اینترنت انگلیس، به عنوان یکی از نهادهای کلیدی در مبارزه با محتوای غیرقانونی در فضای مجازی، در گزارشی از افزایش قابل توجه تولید و انتشار تصاویر سوءاستفاده جنسی از کودکان با استفاده از ابزارهای هوشمصنوعی خبر داده است.
این سازمان اعلام کرده که میزان محتوای مجرمانه شناسایی شده در شش ماه گذشته، بیشتر از کل سال گذشته بوده است.
درک ری هیل، مدیر اجرایی موقت بنیاد نظارت بر اینترنت، تأکید کرده که سطح پیچیدگی این تصاویر نشاندهنده این است که ابزارهای هوشمصنوعی به کار رفته، بر روی تصاویر و ویدئوهای قربانیان واقعی آموزش دیدهاند.
همچنین، موارد دیگری که این سازمان مستقر در انگلیس گزارش کرده، شامل ویدئوهای تولید شده با تکنیک «جعل عمیق» (دیپفیک) است که در آنها تصاویر پورنوگرافی بزرگسالان به گونهای دستکاری شدهاند تا شبیه به تصاویر سوءاستفاده از کودکان به نظر برسند.
گفتنی است که بیش از نیمی از این محتوا در سرورهای واقع در روسیه و ایالات متحده میزبانی میشود و تعداد قابل توجهی هم در سرورهای مستقر در ژاپن و هلند قرار دارند.