به گزارش سراج24؛ بنیاد ملی بازیهای رایانهای، بزرگترین جشن سالانه این صنعت، هنر و رسانه با عنوان «جشنواره بازیهای رایانهای فجر» را در طلیعه چهل و ششمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی ایران برگزار خواهد کرد.
دبیرخانه دهمین دوره این رویداد، از فعالان این زیستبوم دعوت کرده است تا با بازآرایی و تجدید طراحی و ارائه آثار خود در این جشنواره شرکت کنند؛ چراکه ایجاد بستری برای نمایش همه ظرفیتهای متنوع زیستبوم بازیهای رایانهای با رویکرد ارتقا فناوری، بهبود کاربرد و بازارپردازی، معرفی پیشرفتهای ساختاری و محتوایی بازیهای رایانهای ایران در یکسال اخیر، ایجاد رابطه مطلوب بین مراکز تولید دانش بازیهای رایانهای و بازیسازان، ایجاد شبکه ارتباطی، اقتصادی و دانشی بین بازیسازان و سایر تأمینکنندگان زیست بوم، زمینهسازی حضور سرمایهگذاران، فناوران و بخشهای مختلف مدیریتی برای استفاده از زمینههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کاربردی بازیهای رایانهای در بخشهای عمومی و جدی، نمایش توانمندیهای صنعت در بخشهای پژوهشی و علمی بازیسازی و معرفی برترین بازیهای جدی، ارتقا محتوایی و ساختاری تولیدات بازی با ایجاد زمینههای رقابتی، محتوایی و بازارپردازی برای بازیهای ایرانی با کیفیت و استفاده از زمینههای رسانهای و سرمایهگذاری موجود در جشنواره برای ارائه استعدادهای ویژه بخش علمی و کاربردی بازیسازی از اهداف این جشنواره است.
بخشهای دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر
این رویداد در سه بخش اصلی رقابتی جایزه غزال زرین، جایزه بازی جدی(SEGAP) و رویداد سرمایهگذاری صنعت بازی(سکوی پرش غزال) برگزار میشود. همچنین رویداد تخصصی توسعه کسب و کار شامل کنفرانسهای علمی آموزشی، جلسات کسب و کار B ۲ B و نمایشگاه بازیسازان خواهد بود.
یادآور میشود در بخش رقابتی، جایزه غزال زرین به بهترین دستاورد، بهترین بازی سال، بهترین دستاورد فنی، طراحی بازی، هنری، صداگذاری و موسیقی، داستان، روایت در بازی و فرهنگی، بهترین بازی در سبک(ژانر) اکشن، ماجرایی، نقشآفرینی، استراتژی و شبیهسازی، ماجرایی اکشن، سکوبازی، ورزشی، تفننی، مسابقهای، پازل، دفاع از قلعه، تیراندازی، کلمهای و اطلاعات عمومی تعلق میگیرد.
بخش ویژه جشنواره شامل بازیهای قابل تقدیر در موضوعات «خانواده، هویت و وفاق ملی، «دفاع مقدس و مقاومت اسلامی»، «شخصیت پردازی»، «بهترین بازی از نگاه مردم» و «بهترین بهروزرسانی و بازی مورد انتظار» است.
جایزه بازی جدی نیز به بهترین بازی جدی (هدفمند) در رشتههای بازیهای آموزشی، سلامت، گردشگری، بهترین بازی جدی دانشجویی و بازی جدی بخش بینالملل تعلق میگیرد. همچنین بهروزرسانی که مانند دورههای پیشین جایزه بازیهای جدی مورد ارائه، ارزیابی علمی و اثربخشی شده و مورد تأیید دانشی قرار خواهد گرفت و در نهایت تجلیل خواهد شد.
در بخش سرمایهگذاری نیز برترین طرحهای کسب و کار ارائه شده توسط تیمهای بازیساز که پس از بررسی توسط صندوقهای سرمایهگذاری، با همراهی این سرمایهگذاران توسعه خواهند یافت.
در بخش توسعه کسب و کار نیز این رویداد برای ارتباط هرچه بهتر بخشهای مختلف صنعت، در بخشهای نمایشگاه تخصصی، کنفرانسها و برگزاری جلسات B ۲ B بین بازیسازان و ناشران برگزار خواهد شد.
مهلت ارسال آثار از ۲۸ مهر تا ۳۰ آبان است و اختتامیه مراسم و معرفی برگزیدگان نیز دی ماه برگزار خواهد شد.
علاقمندان میتوانند، برای مطالعه شیوهنامه و آشنایی با نحوه انتخاب آثار و ثبت نام در این جشنواره به سایت دبیرخانه رویداد به نشانی http://www.Fajrgamefestival.ir مراجعه و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۳۱۰۲۲۲ – ۰۲۱ و ۸۸۳۴۵۵۹۱ – ۰۲۱ تماس گیرید.