۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۰۹:۰۰
کارشناس امور سیاسی در گفتگو با سراج24:

مشارکت مردم در انتخابات مانع توطئه‌های جدید دشمن می‌شود

کارشناس عالی امور استراتژیک گفت: هرچه مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد دشمنان ناامیدتر می‌شوند و دلیلی بر توطئه‌های جدید نمی‌بیند پس در نتیجه هزینه‌های ما هم برای مقابله در برابر توطئه‌های دشمن کاهش پیدا می‌کند.

مشارکت مردم در انتخابات مانع توطئه‌های جدید دشمن می‌شود

به گزارش سراج24؛ محمدحسن قدیری ابیانه در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24، اظهار داشت: هر پیروزی در انقلاب اسلامی ایران چه در جنگ و چه در عرصه‌های مختلف علاوه بر هدایت این پیروزی‌ها توسط امام راحل و مقام معظم رهبری به مشارکت فعال مردم بستگی داشته است، به تعبیری اگر مشارکت مردم نباشد امام معصوم هم نمی‌تواند در پیشبرد اهداف خود موفق باشد. 

وی با اشاره به حضور مردم در عرصه‌های مختلف، مطرح کرد: ملت ایران در عرصه‌های مختلف از جمله انقلاب، جنگ و ... شرکت کردند و هر کجا مردم حضور داشتند ما به پیروزی رسیدیم. یکی دیگر از این عرصه‌ها، انتخابات است، در همه کشورها ملاک انتخابات اکثریت شرکت کنندگان در آن است.

کارشناس عالی امور استراتژیک با تاکید بر مشارکت حداکثری در انتخابات، گفت: هرچه مشارکت مردم بیشتر باشد دشمنان ناامیدتر می‌شوند، در واقع دشمن اگر از توطئه‌های خود ناامید شد دلیلی بر توطئه‌های جدید نمی‌بیند پس در نتیجه هزینه‌های ما هم برای مقابله در برابر توطئه‌های دشمن کاهش پیدا می‌کند و برای ایران این مسئله یک پیروزی در سطح بین‌المللی خواهد بود. 

قدیری‌ابیانه مطرح کرد: کسانی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند ضریب رای شرکت کنندگان در انتخابات را بالا می‌برند این در حالی است که همه ثروت کشور متعلق به مردم ایران است و همگی در آن سهیم هستند. برخی علت عدم تمایل به شرکت در انتخابات را ناراحتی از کسانی می‌دانند که قبلاً با آنها رای دادند و آنها به وعده خود عمل نکردند. 

کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در واقع کسانی که تمایل به شرکت در انتخابات ندارند از نظام ناراضی نیستند بلکه از رای‌ قبلی خود ناراضی هستند البته این نارضایتی از رای خود باید منجر به دقت در انتخاب آنها در انتخابات بعدی شود نه اینکه کلاً این افراد از شرکت در انتخابات منصرف شوند. 

وی با اشاره به زیانبار بودن عدم شرکت در انتخابات، تصریح کرد: همان قدر که رای دادن به افراد اشتباه زیان آور است به همان میزان عدم حضور پای صندوق‌های رای زیانبار است بنابراین امیدواریم که مردم در انتخابات شرکت کنند و بدانند که اگر امروز همت نکنند پای صندوق‌های رای بروند فردا مجبور می‌شوند برای مقابله با فتنه‌ها نیروها را بسیج کنند.

قدیری‌ابیانه در پایان با تاکید بر اینکه شرکت مردم در انتخابات به نفع خود مردم است، خاطرنشان کرد: رای دادن هزینه‌ای ندارد اما عدم شرکت در انتخابات بسیار هزینه بر است. ممکن است کسی بگوید نامزد مورد نظر من تایید نشده اما لازم به ذکر است بیش از ۱۵ هزار نفر تایید صلاحیت شدند و این افراد باید سعی کنند در بین نامزدهای موجود حداقل به یک نفر رای دهند، رای دادن به یک نفر بهتر از اصلاً رای ندادن است.

منبع: سراج24
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••