۱۴۰۲/۰۹/۲۸ - ۱۶:۵۵

تایید حکم حبس ابد «حمید نوری» توسط دادگاه تجدیدنظر سوئد

دادگاه تجدیدنظر سوئد امروز حکم حبس ابد «حمید نوری» را تایید کرد.

تایید حکم حبس ابد «حمید نوری» توسط دادگاه تجدیدنظر سوئد

به گزارش سراج24؛ به نقل از یورو نیوز، حکم دادگاه تجدیدنظر حمید نوری ظهر امروز سه‌ شنبه اعلام شد.

بر اساس اعلام خبرگزاری رویترز، دادگاه تجدیدنظر Svea در سوئد امروز با رد درخواست اعتراض «حمید نوری» به محکومیت صادره، حکم حبس ابد وی را تایید کرد.

این دادگاه استیناف در بیانیه‌ ای الام کرد که حکم حمید نوری ۶۲ ساله که در ماه جولای سال ۲۰۲۲ به بهانه واهی و فاقد سند، مدرک و ادله «نقض قوانین بشردوستانه بین‌ المللی و قتل» محکوم شده بود را تایید کرده است.

به گزارش مهر، «حمید نوری» شهروند ایرانی و کارمند سابق قوه قضائیه که آبان‌ماه سال ۱۳۹۸ به سوئد سفر کرده بود، در زمان ورود به فرودگاه استکلهم توسط پلیس این کشور بازداشت شد و از آن زمان تاکنون در زندان انفرادی به سر می‌برد.

روند دستگیری و رسیدگی پرونده حمید نوری به نحوی است که این تصور را ایجاد می‌کند که مساله حمید نوری بیشتر از اینکه یک پرونده قضائی باشد، یک موضوع کاملاً سیاسی است.

تاکنون حدود ۱۱۰ جلسه دادگاه برای رسیدگی به پرونده نوری برگزار شده است و در حکم بدوی، دادگاه سوئد، حمید نوری را به حبس ابد محکوم کرد.

به گفته خانواده حمید نوری و صداهای منتشر شده از نوری در دادگاه، او در این مدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته، از حقوق اولیه هر زندانی مانند پزشک، محروم بوده و شکنجه‌های روانی و جسمی زیادی را متحمل شده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••