
به گزارش سراج24؛ غلامحسین رضوانی نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در گفتوگو با سراج24، پیرامون موسیقیهای مبتذل به ویژه موسیقیهای اخیر ساسی مانکن و تاثیرات مخرب آن بر روی قشر کودک و نوجوان، اظهار داشت: برخی از انواع موسیقی با توجه به اینکه هر کدام از نواهای موسیقی دارای فلسفه ای هستند و هیچکدام بدون اساس نیست اما فلسفه ای که می تواند موسیقی ها بر آن استوار باشد متفاوت است.
وی افزود: موسیقی های مخرب ساسی مانکن را یک مبنای تئوریک پشتیبانی می کند و آنچه مسلم است اینکه این گونه موسیقی ها به ویژه در نوجوانان و جوانان موجب دامن زدن به هیجانهای کاذب و توهمات می شود و بر این موضوع اتفاق نظر وجود دارد که این موسیقی ها مبتنی بر اوهام و اوهامسازی است و باید از آنها اجتناب شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس بیان داشت: کشورهایی هم که به ولنگاری و آزادی بی قید و شرط معتقد هستند، علیرغم آزادی بی قید و شرط این نوع موسیقی را در اختیار کودک و نوجوانشان قرار نمی دهند و مراقب هستند که این قشر دچار آسیب نشوند.
رضوانی با اشاره به اینکه این گونه موسیقی باانگیزه تخریب افکار و اعتقادات نسل آینده تولید می شود، خاطرنشان کرد: خانواده ها باید مدیریت کنند و بسیار مراقب باشند که فرزندانشان در گوش دادن به موسیقی به چه موسیقی گوش می دهند زیرا محتوای موسیقی با ریتم و آهنگی که دارد تا سالیان سال در ذهن می ماند و آثار خود را بر فرد و جامعه نشان می دهد.
وی عنوان داشت: در محیط های آموزشی به ویژه مدارس، معلمان، مدیران و مسئولان باید این موضوع را مدیریت کنند و با آموزش های به موقع و آگاهی بخش کودک و نوجوان را نسبت به انتخاب آگاهانه موسیقی هشیار کنند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس با تاکید بر وظیفه مربیان و معلمان تشریح کرد: باید برای مربیان و معلمان همچون گذشته دوره های آموزشی و توجیهی برگزار شود تا از چند و چون موضوع آگاه شوند و پیش از اینکه موسیقی های مبتذل وارد جامعه شوند کودکان و نوجوانان را آماده مقابله با این تهاجم فرهنگی کرده و با فرهنگسازی صحیح توان شناسایی موسیقی مبتذل از موسیقی فاخر را داشته باشند.
وی تولید آهنگهای ریتمیک با اشعار مبتذل و مستجهن توسط ساسی مانکن را اقدامی در راستای تهاجم فرهنگی دانست و گفت: در ساخت این نوع موسیقی اهدافی بوده و جامعه هدف آنها، کودکان و نوجوانان هستند که آینده سازان جامعه بوده و با تسخیر ذهن و فکر آنان توسط موسیقی سعی دارند نگرش این قشر را تغییر دهند تا به سمت و سوی اهداف مبتذل آنان حرکت کنند.
رضوانی تصریح کرد: باید با ارتقای سطح سواد و دانش جامعه نسبت به موضوعات مختلف به ویژه توطئههای دشمن در حوزه فرهنگ و هنر و تولید و در دسترس قرار دادن موسیقی فاخر، قشر کودک و نوجوان را به سوی موسیقی اصیل و فاخر متمایل کنیم تا سلیقه موسیقایی آنها متناسب با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی شکل بگیرد.