به گزارش سراج24؛ محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم زیتون سرخ و بزرگداشت بیش از ۶۰ شهید خبرنگار در جریان جنگ غزه گفت: چوپانان مقاومت در ۱۵ مهرماه حماسه ای تاریخی آفریدند که حقی آشکار برای تداوم ۱۰۶ سال ظلم در حق مردم مظلوم فلسطین است.
وی افزود: از زمان صدور اعلامیه بالفور ملت ستمدیده فلسطین تحت انواع ظلم ها و شکنجه ها تجاوزات صهیونیست های جنایتکار بوده و هست و طوفان الاقصی انعکاس خشم ملت مظلومی بود که در دفاع از حقوق خود اقدام مجاهدان کردند.
اسماعیلی با یادآوری جنایات صهیونیست ها در سالیان متمادی تصریح کرد: خبرنگاران بیدار مقاومت در طول سالها در راه اطلاع رسانی و انجام رسالت حقیقی خود همواره جانفشانی کرده اند و تقدیم بیش از ۶۰ شهید از جمله ۲ شهید خبرنگار المیادین نمونه ای از وجدان های بیداری است که واقعیات را منتقل و دروغ پردازی های رسانه های غربی و صهیونیستی را افشا می کنند.
وزیر فرهنگ یادآور شد: مگر میشود از مردمی که بیش از یک قرن تحت خشونت، قتل عامل و جنایت هستند توقع چنین کاری را نداشت. مردم فلسطین از حق خود دفاع کردند. بیش از ۵ هزار کودک تاکنون در فلسطین به شهادت رسیده است. چنین جنایت هولناکی در تاریخ رخ نداده است شاید بشود آن را با جنایت فرعون مقایسه کرد. تعداد شهدا از همکاران رسانهای که در همه جای جهان در حمایت هستند، به بالای ۶۰ نفر رسیده است. روز گذشته دو خبرنگار المیادین هم به شهادت رسیدهاند.
وی ادامه داد: روز گذشته دو خبرنگار شبکه المیادین به شهادت رسیدند، در حالیکه طی تماس با دوستانشان اعلام کرده بودند آنها در منطقه ای مورد حمله قرار گرفته اند که اصلا نظامی و جزو درگیری ها نبود. و آنها تعمدا مکان های خبرنگاران و دفاتر آنها را مورد هدف قرار می دهند. رژیم جنایتکار طبیعی است با انتشار آگاهانه خبر مشکل داشته باشد اما مسلم است این جنایت هولناک قتل خبرنگاران به دست رژیم سفاک اتفاق افتاده است. من به همه خانواده های داغدار تسلیت می گویم.
دکتر اسماعیلی افزود: امروز افراد آزاد اندیش با وجدان های بیدار در کنار مردم فلسطین هستند. ما در کنار خانواده افراد داغدار غزه و خبرنگاران هستیم. از حضور رسانهها و خبرنگاران شجاع که در میدان معرکه و درگیری حاضر شدهاند تشکر میکنیم و برای آنها دعا میکنیم که سالم برگردند و راویان صادق این دژخیمی و خونریزی رژیم صهیونسیتی باشند. تمام رسانهها فارغ از تفاوتها و اختلافهای سیاسی و جناحی در مسأله فلسطین پای کار بودند از همه آنها تشکر میکنم.
در ادامه این مراسم، مهدی پور معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم یادبود و گرامیداشت ۶۰ شهید خبرنگار در غزه با تجلیل از خبرنگارانی که در انعکاس اخبار تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه فعالیت داشته اند. گفت: اتفاق بزرگ و جنایت در غزه حیثیت رژیم صهیونیستی و حامیان غربی اش را به باد داده و مردم دنیا هر روز بیشتر با ماهیت پلید صهیونیست ها آشنا شدند، این آگاه سازی و اطلاع رسانی موثق و بر مبنای حقیقت مرهون مجاهدت خبرنگاران بیدار به خصوص شهدای خبرنگار است.
وی افزود: امروز به پاس مجاهدت بیش از ۶۰ شهید خبرنگار در غزه. دروغ ها و اخبار جعلی رسانه های غربی و صهیونیستی برای مردم دنیا روشن تر شده و این موضوع مرهون این مجاهدت هاست.
معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به عملیات موفق طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین اظهار داشت: بازنمایی رسانهای، این اتفاق را ثابت کرد و رسانهها باعث شدند که موضوع فلسطین به معیار اصلی رسانه و افکار عمومی جهان تبدیل شود. این اتفاق ماحصل تلاش کوشش همکاران ما در جهان است. امروز آنچه افکار عمومی را پیرامون فلسطین شکل میدهد، رسانهها در آن نقش بسیاری دارند و تلاش رژیم صهیونسیتی در جعل اخبار با شکست مواجه شد که اتفاق اخیر آن صحنهسازی یک بیمارستان در غزه بود. آنها تلاش کردند که حمله به بیمارستانها را تکذیب کنند، اما رسانههای جهان آن را نپذیرفتند.
این گزارش می افزاید: در ادامه این مراسم، حسین زکریائی دبیرکل مجمع خبرنگاران و نویسندگان دفاع مقدس با بیان اینکه تجربیات خبرنگاران دفاع مقدس و انتقال آن به خبرنگاران مقاومت تاثیر بسزایی در افشاگری دروغ ها و بیان واقعیات جنگ غزه داشته، تصریح کرد: یکی از رسالههای این مجمع که متشکل از خبرنگاران، نویسندگان، عکاسان و تصویربرداران دوران دفاع مقدس و نسل جدید است انتقال تجربههای خبری است. اگر امروز در عرصه خبرنگاری جبهه مقاومت اتفاق خاصی میافتد و توانستیم در مقابل غول رسانهای رژیم صهیونسیتی ایستادگی کنیم، حاصل تجربههای دوران دفاع مقدس است. مبنای رژیم صهیونسیتی بر رسانه گذاشته شده است. پیش از عملیات «طوفان القصی» شاید اجازه نداشتیم که مطلبی در برخی از شبکههای اجتماعی قرار بدهیم، اما شرایط تغییر کرده است.
وی افزود: ما حتی اجازه نداریم از حاج قاسم سلیمانی در پلتفرمهای مختلف نام ببریم و اتفاقهای مختلفی در این زمینه افتاده است. ما مدیون خون شهدای خبرنگار غزه هستیم. موضوع جهاد تبیین کاملا به موقع بود. این امر یک راهکار از سوی مقام معظم رهبری بود که چگونه در چنین شرایطی فعالیت خبری انجام بدهیم.
وی افزود: طی مدت ۴۵ روز از جنایات انجام شده در باریکه غزه ۶۳ شهید از جنس خبرنگار داشتیم، مدافعان حقوق بشر و آزادی بیان و خبرنگاران کجا هستند؟! ما خبرنگاری داریم که در جبهه عراق در زمان حضور آمریکا در این کشور دو چشم و ریه خود را بر اثر تشعشعات سلاح های ممنوعه و اورانیوم ضعیف در این سلاح ها تقدیم کرده است. در مقابل جنایات جنگی صهیونیست ها و بمباران بیمارستان ها تمام دنیا به پا خاستهاند ولی مدافعان حقوق بشر سکوت کردند و این تاسف بسیار دارد.
در پایان این مراسم از سهیل کریمی روزنامهنگار و مستندساز جبهه مقاومت، محمد تاجیک تصویربردار جبهه مقاومت، حمید بهمنی جانباز دفاع مقدس و جبهه مقاومت که با اورانیوم ضعیف شده جانباز شده است، بیژن نوباوه و ضیغمی تقدیر شد.