
به گزارش سراج24؛ دکتر ناصر سیم فروش در اولین همایش پوشش حرفه ای در بالین گفت: پوشش در محیط کار بسیار حائز اهمیت است و من در کلاسهایم با دانشجویان بر این مساله تاکید دارم.
متخصص اورولوژی افزود: بیمار و خانواده اش دچار اضطراب زیاد هستند و ما نباید با رفتار نامناسب به این اضطراب بیافزاییم. همچنین با رفتار و زبان و ظاهر خوب در مقابل مریض ظاهر شویم تا اعتماد او را جلب نماییم.
سیم فروش گفت: انسان اشرف مخلوقات و در اختیار ماست پس ما باید در مرزهای دانش، حرفه ای رفتار کنیم.
رئیس انجمن بین المللی اورولوژی با اشاره به ناخن های بلند و رنگی برخی کادر پزشکی گفت: دکترهای کشیک در کلینیک و بیمارستانها نباید لباس نامناسب با یقه باز یا چروک و قیافه خواب آلود در مقابل بیمار و همراهانش حاضر شوند وگرنه حس اعتماد بیمار از بین میرود.
این چهره ماندگار پزشکی با تاکید بر سه اصل علم، مهارت و طرز برخورد افزود: طرز برخورد از دو تای قبلی مهمتر است که در فراگیری پزشکی باید اینها را دارا باشیم.
وی گفت: نوع بیماری مریض را نباید صریح گفت که او یا همراهانش دچار اضطراب شوند تا اینکه درست به مسیر درمانی رسید
وی بر رفتار خوب با همراهان بیمار تاکید کرد و گفت: پاسخ به سوالات آنها را تا حد امکان بدهند و بهشان احترام بگذارند.