۱۴۰۲/۰۶/۲۰ - ۱۶:۰۰

برگزاری انتخابات شرکت‌های سهام عدالت از آبان‌

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: اولین انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت از آبان امسال در کشور آغاز می‌شود.

برگزاری انتخابات شرکت‌های سهام عدالت از آبان‌

به گزارش سراج24؛ سید احسان خاندوزی، در مورد نحوه بازگشایی نمادهای معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت، اظهار داشت: انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت از نیمه دوم امسال برگزار خواهد شد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به این پرسش که آیا آیین‌نامه اجرایی نحوه برگزاری انتخابات نهایی شده است؟ اظهار داشت: منتظریم شورای عالی بورس در جلسه آینده، آیین‌نامه اجرایی برگزاری انتخابات شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به تصویب نهایی برساند.

وی گفت: از مهرماه به اجرای آیین‌نامه اجرایی شرکت‌های سرمایه‌گذاری اقدام می‌کنیم و از آبان و آذر امسال هم اولین انتخابات هیات مدیره شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی هم به شکل حضوری و هم به شکل الکترونیکی برگزار می‌شود.

 از سال 1399 که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی وارد بورس شدند، بعد از هجوم مردم برای فروختن سهام خود و همچنین ریزش بازار، ارزش سهام این شرکت‌ها به زیر ارزش اسمی افت کرد و نهاد ناظر اقدام به بستن نمادهای معاملاتی این شرکت‌ها کرد که تاکنون همچنان بسته مانده و بسیاری از سهامداران نیز خواستار بازگشایی نمادهای معاملاتی سهام عدالت هستند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۸۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••