
به گزارش سراج24؛ نام غدیر که میاید کمال و بزرگی به ذهن خطور می کند، مفهوم ولایت به اندازه ای بزرگ و گران سنگ است که وزنش نه تنها با بسیاری از مفاهیم و کلمات هم ترازی نمی کند بلکه به اندازه قرن ها جا افتادگی این معنا عظیم و برجسته است.
اما این عظمت تناقض و دافعه ای برای نسل امروزی نیز ندارد، مفهوم ولایت مانند زبان مادری در خون و گوشت کودک مسلمان ایرانی رخنه دارد. در هیاهوی هجوم رسانههای بیگانه برای کهنهسازی و شکست شیعه و مسلمان که از هیچ کاری کوتاهی نمیکنند، حضور غنچههای انقلاب و لالههای دهه نودی در مهمانی غدیر مهر باطلی بر هر بدخواهی است.
دهه نودیهایی که در هیاهو و هجوم بی رحمانه بازیهای رایانهای و انیمیشن های هزارجور با رنگ و لعاب هالیوودی، دل از مرد عنکبوتی کنده اند و در زیر آفتاب داغ، هم قد نه اما هم پای بزرگترها، آمده اند بزرگترین جشن ولایت را رقم بزنند. حضور نودیها با سربندهای منتظرانیم، میراث دار غدیریم، علی ولی الله و پرچم هایی با نشان غدیر در دست شان داده اند حتی دنیای پلیاستیشنها و ایکسباکس و نینتندوها نمیتواند با تمامی جذابیتهای رنگارنگ رقیب عشق مولا باشند.
نوجوانان و کودکان امروز خود میداندار غدیر بودند و بسیاری با پیشنهاد خود خانوادهها را به کف خیابانهای تهران آوردند. نفس و نهال دو کودک ۷ ساله و ۵ ساله خواهر ند که به زیبایی تمام با روسری ها به سبک عربی بسته شاخه گل و پرچمی سبز کاغذی در دست دارند و همراه پدر و مادرشان به این دورهمی میلیونی آمده اند. نهال با زبان شیرین کودکانه اش می گوید من سیدم و حضرت علی پدرم است ، امروز هم آمده ام تا در این جشن قشنگ شرکت کنم و بگویم حصرت علی دوستت دارم. این کودک دهه نودی که به گفته مادرش اسم علی و رسمش را در خانه و از والدینش شناخته می گوید جمعه ها همراه پدر و مادرم به پارک یا شهربازی می رویم اما با دوستان و هم کلاسی هایم و خانم معلممان قرار گذاشتیم این جمعه به جشن حصرت علی بیاییم.
نهال که چهره کودکانه اش در هیجان سرود و پرواز بادکنک ها غرق در شور و شادی عروسکی هم با خود آورده است. از او میپرسم عروسکت را هم آورده ای که در جشن شرکت کند، می گوید نه آورده ام تا به کودکان بی بضاعت هموطنم که اسباب بازی ندارند هدیه دهم چون شنیده اینجا محلی برای جمع آوری اسباب بازی برای این کودکان تدارک دیده اند. مادر نهال نیز می گوید: از زمانی که فرزندانم برای آموختن آماده می شدند سعی کردم اصول دین و ارزش های دینی را به آنها آموزش دهم. تا متوجه شوند ارزش های شیعه بودن را و با افتخار با حجاب و چادر اخت شوند و افتخار کنند که حضرت علی رهبرشان بوده است. این بانوی ۳۶ ساله افزود: در خانه سعی می کنم با زبان بازی به آنها آموزش دهم و دخترانم خودشان هم در مورد مسائل دینی اشتیاق یادگیری دارند. وی به والدین توصیه کرد: به جای کامپیوتر، داشتن خواهر و برادر را برای فرزندانشان ارزش گذاری کنند و آنها را در مسیر تربیت درست قرار دهند.
آرین پسر بچه ۱۳ ساله ای که با چند نفر از هم سن و هم قد هایش با تیپ و ژستی مردانه لیدری اکیپ را بر عهده گرفته و دوستانش را به سمت مسیر راهپیمایان جشن غدیر هدایت می کند. آرین می گوید در طول سال هم به پایگاه های مسجد می رود و در اینجور مراسم به بزرگترها در ایستگاه های صلواتی کمک می کند. این نوجوان دهه هشتادی هم داستان غدیر را در کتاب ها خوانده و می گوید تمام امامان شیعه را می شناسم و می دانم که دین مان بدون عشق آنان معنی ندارد. آرین که به داستان های پهلوانی هم علاقه مند است و به گفته خودش کتاب هم زیاد دوست دارد می گوید همیشه وقتی از شجاعت های حضرت علی می گویند من در ذهنم او را به عنوان یک پهلوان تصور می کنم. آرین معتقد است هم سن و سالانش بیشتر باید تاریخ پرافتخار دینی خود را بشناسند، او برگزاری این جشن سالانه را هم بی تاثیر در شناساندن حضرت علی نمی داند و معتقد است خیلی از کودکان و نوجوانان وقتی این مراسم را می بینند و در موردش می پرسند مشتاق می شوند که بروند و بیشتر در مورد حضرت علی شناخت پیدا کنند.
مهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر امروز از این آرین و نهال و نفس ها زیاد داشت، صدها هزار کودک امروز عید ولایت را در کنار بزرگترهایشان جشن گرفتند تا بگویند زنجیره غدیر هیچگاه قطع نمی شود و تا ابد زنده است.