اوقات شرعی تهران
اذان صبح ۰۳:۳۹:۱۴
اذان ظهر ۱۲:۰۲:۳۱
اذان مغرب ۱۹:۰۹:۴۰
طلوع آفتاب ۰۵:۱۳:۰۹
غروب آفتاب ۱۸:۵۰:۲۱
نیمه شب ۲۳:۱۵:۱۷
قیمت سکه و ارز
۱۴۰۲/۰۳/۰۹ - ۱۱:۵۳
جوجه ای که 42 روزه مرغ می شود!

چرا باید مرغ های ۱.۸ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟

مرغ گوشتی یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

چرا باید مرغ های ۱.۸ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم؟

به گزارش سراج24؛ مرغ از محبوب ترین و پرمصرف ترین منابع پروتئین در سبد غذایی ماست. اما آیا همه مرغ های گوشتی که در بازار عرضه می شوند، دارای کیفیت و سلامت لازم هستند؟ آیا مرغ های بزرگ و سنگین بهتر از مرغ های کوچک و سبک هستند؟

پاسخ به این سوالات بسیار مهم است، زیرا مربوط به سلامت خودمان و خانواده های‌مان است. بر اساس تحقیقات علمی، بهترین سن و وزن برای پرورش و فروش مرغ گوشتی ۴۲ روز و ۱.۸ تا ۲ کیلوگرم است. این دو عامل باعث می شود که:

- کیفیت و طعم گوشت مرغ بهتر شود و فسادپذیری آن کمتر شود
- مصرف خوراک و دارو در پروسه پرورش کاهش یابد و هزینه تولید پایین تر شود
- ریسک ابتلا به بیماری ها، اختلالات قلبی و عروقی، تلفات و نقص عضو در مرغ ها کمتر شود
- تولید چربی در بدن مرغ ها کاهش یابد و باعث جلوگیری از افزایش قند و کلسترول خون در مصرف کننده شود

پس به عنوان یک مصرف کننده هوشمند، باید هنگام خرید مرغ گوشتی، به سن و وزن آن ها توجه کنیم و مرغ های ۴۲ روزه و ۱.۸ تا ۲ کیلوگرمی را انتخاب کنیم. این کار نه تنها به سلامت خودمان و خانواده هایمان کمک می کند، بلکه به پرورش دهندگان، فروشندگان و صنعت پرورش مرغ گوشتی نیز حمایت می کند. 

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۲۴۶
اخرین اخبار
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••